Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

June Beauty Pick-Me-Ups

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Πλησιάζουμε αισίως στη μέση του καλοκαιριού και έχουμε αρχίσει να ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Αρχές Ιουλίου λοιπόν και σήμερα θα μιλήσουμε για τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς του προηγουμένου μήνα που όπως φαίνεται σίγουρα θα με συντροφεύουν και το υπόλοιπο καλοκαίρι.

June Beauty Favourites
June Beauty Favourites

Όπως σας είχα αναφέρει σε προηγουμένη ανάρτηση, προτίμησα στις αναρτήσεις με αγαπημένα να επικεντρώνω σε 3-4 προϊόντα. Πάμε να δούμε ποια προϊόντα ξεχώρισα το μήνα που μας πέρασε.

  • Sunday Riley A+ High Dose Retinoid Serum
Μετά από αρκετές δοκιμές σε προϊόντα με ρετινόλη, κατέληξα ότι αυτός ο ορός είναι ο,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Κάπως ακριβός μεν, όπως άλλωστε και τα περισσότερα προϊόντα της Sunday Riley, αλλά με εμφανή αποτελέσματα από τις πρώτες χρήσεις. Η εταιρεία κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια με τεράστια επιτυχία το Luna Sleeping Night Oil, ένα έλαιο με ρετινοειδή που έχει τον ίδιο στόχο, να λειάνει τις ρυτίδες, να μειώσει τους πόρους και να προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφη υφή στην επιδερμίδα. Ο ορός Α+ High Dose Retinoid όμως, με εστέρα ρετινοειδούς οξέος σε ποσοστό 5%, ρετινόλη στο 1% και 0.5% κυανοφύκη, φαίνεται να είναι ο,τι πιο ενισχυμένο σε ρετινοειδή μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά. Λόγω της σύστασης του, απευθύνεται σε επιδερμίδες που έχουν "εμπειρία" στη ρετινόλη, ενώ επίσης προτείνεται και ο συνδυασμός του με το Luna Sleeping Night Oil, ιδιαίτερα στις πιο ξηρές επιδερμίδες και φυσικά μόνο το βράδυ.
Πραγματικά, δεν έχω λόγια για το πόσο φρέσκο φαίνεται το δέρμα μου τον τελευταίο καιρό. Δεν χρησιμοποιώ τον ορό σε καθημερινή βάση, αλλά εναλλάξ με το Luna Sleeping Night Oil. Εκτός από το γεγονός ότι οι πόροι μου φαίνονται φανερά πιο μικροί και κάποιες ρυτιδούλες έχουν σχεδόν σβηστεί, είναι η λάμψη που βλέπω κάθε πρωί ιδιαίτερα στα μάγουλα και στο μέτωπο που με έχει κάνει να λατρέψω αυτόν τον ορό. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, περιμένετε για κάποιες καλές εκπτώσεις και επενδύστε εκεί τα λεφτά σας, σίγουρα δε θα σας απογοητεύσει. Σας είπα ότι τα προϊόντα της Sunday Riley έχουν έρθει πλέον στα ελληνικά Sephora;

Sunday Riley A+ High Dose Retinoid Serum
Sunday Riley A+ High Dose Retinoid Serum

  • Origins Ginzing Energy-Boosting Tinted Moisturizer SPF40
Αυτό το μήνα, ο ήλιος ήταν αρκετά πιο δυνατός για αυτό και εγώ άφησα στην άκρη την αντηλιακή με SPF30 που φορούσα το χειμώνα και άρχισα να χρησιμοποιώ μια κρέμα με SPF40 από τη σειρά Ginzing της Origins. Η κρέμα Energy-Boosting Tinted Moisturizer SPF40 είναι μια ενυδατική με υψηλό δείκτη προστασίας και κύρια ενεργά συστατικά την καφεΐνη και το τζίνσενγκ. Είναι ένα προϊόν πασπαρτού, ενυδατώνει, αναζωογονεί, τελειοποιεί και προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία. Δεν παρέχει καμία ιδιαίτερη κάλυψη, δίνει όμως μια ομοιομορφία στο φυσικό μου χρώμα και μια λάμψη ηλιοκαμένης επιδερμίδας. Έχει υπέροχο άρωμα εσπεριδοειδών και αποτελεί πλέον μόνιμη προσθήκη στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ. Την βρήκα στο μπαζάρ του Σαράντη σε πολύ οικονομική τιμή αλλά όταν μου τελειώσει θα την αναζητήσω στα Sephora τα οποία φέρνουν όλα τα προϊόντα της Origins.

Origins Ginzing Energy-Boosting Tinted Moisturizer SPF40
Origins Ginzing Energy-Boosting Tinted Moisturizer SPF40

  • Youth Lab Check-Matte Solution
Και τέλος πάμε σε ένα προϊόν το οποίο με βόλεψε αφάνταστα, ιδιαίτερα τώρα που λόγω ζέστης η λιπαρότητα στο πρόσωπο μου είναι πιο έντονη. Είχα στο μυαλό μου να αγοράσω το MattEffect Blotting Perfector της Murad αλλά ευτυχώς έπεσε το μάτι μου σε ένα νέο προϊόν της Youth Lab που κάνει την ίδια δουλειά στη μισή τιμή και μάλιστα πολύ αποτελεσματικά.
Τι ακριβώς κάνει λοιπόν το Check-Matte Solution της Youth Lab; Ο,τι κάνουν τα γνωστά blotting papers και τα primers, απορροφά δηλαδή την λιπαρότητα και λειαίνει τους πόρους αφήνοντας ένα φυσικό, ματ τελείωμα. Και τονίζω τη λέξη ΦΥΣΙΚΟ γιατί θα μπορούσες να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα και με κάποιο primer, foundation ή κάποια πούδρα. Όμως το Check-Matte δε είναι απλά ένα προϊόν μακιγιάζ αλλά προσφέρει και αρκετά οφέλη στην επιδερμίδα. Περιέχει σαλικυλικό οξύ που έχει αντιφλεγμονώδεις και κερατολυτικές ιδιότητες αλλά και βιταμίνη Ε, γνωστή για την αναπλαστική και επουλωτική της δράση. Έτσι, φορώντας το κάτω ή πάνω από το μακιγιάζ ή και μόνο του, δε νιώθεις ότι επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου, δε νιώθεις ότι φράσεις τους πόρους σου αλλά νιώθεις το πρόσωπο σου φρέσκο και καθαρό. Με την υπερπολυτελή του συσκευασία που έχει και καθρεφτάκι και με το εξαιρετικό αντιμικροβιακό του σφουγγαράκι, μπορείς κατά τη διάρκεια της ημέρας να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου όπου και αν βρίσκεσαι.

Youth Lab Check-Matte Solution
Youth Lab Check-Matte Solution

Αυτά λοιπόν ήταν τα προιόντα που μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση το μήνα Ιούνιο. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα αυτήν την περίοδο;


2 σχόλια:

  1. Hello, we have noticed that you have very nice beauty blog and would like to offer you to test some of our quality products for free and write a review about them. If you are interested, please visit our eshop and contact us. Thank you for sharing our eshop on your blog: https://www.parfimo.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή