Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Unboxing Cherrybox Autumn 2019

Γεια σας, γεια σας κορίτσια. Η θερμοκρασίες είναι ακόμα υψηλές, όμως βαδίζουμε αισίως προς τα μέσα του Σεπτέμβρη, τα σχολεία μόλις άρχισαν και σιγά-σιγά αποχαιρετάμε το καλοκαιράκι και μπαίνουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Μια αγαπημένη συνήθεια στο ξεκίνημα κάθε νέας εποχής έχει πλέον γίνει ο ερχομός του seasonal box από το Cherrybox. Κάθε φορά ανυπομονούμε να δούμε τι περιέχει και σχεδόν πάντα ενθουσιαζόμαστε με τα προϊόντα του.

Cherrybox Autumn 2019
Cherrybox Autumn 2019

Το κουτί έφτασε σε μια υπέροχη πουά συσκευασία σε φθινοπωρινές αποχρώσεις και όπως πάντα τέλεια αρωματισμένo. Το περιεχόμενο του πλούσιο και επικεντρωμένο σε προϊόντα αναζωογόνησης και ενυδάτωσης ιδανικά για να ξεκινήσουμε με ανεβασμένη διάθεση τη νέα εποχή. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα!

Το Φαρμακείο της Φύσης, το γνωστό φαρμακείο με έδρα τη Θεσσαλονίκη εδώ και πάνω από 45 χρόνια, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ομοιοπαθητικής και της εναλλακτικής θεραπείας και με εξειδίκευση στην παραγωγή αιθέριων ελαίων και φυσικών εκχυλισμάτων, δημιούργησε ένα νέο brand το Physis Laboratory το οποίο περιέχει στη γκάμα του προϊόντα περιποίησης και wellness για όλη την οικογένεια. Μια ενυδατική κρέμα προσώπου βρίσκεται στο κουτί η οποία περιέχει βιολογικό λάδι ελιάς, βιταμίνη Ε, εκχύλισμα αλόης, υαλουρονικό και προβιταμίνη Β5. Ιδανική για την απαραίτητη μετά το καλοκαίρι ενυδάτωση και επανόρθωση της επιδερμίδας, είναι μια κρέμα που ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες. Στο φθινοπωρινό κουτί του Cherrybox βρήκα επίσης και δειγματάκια για να δοκιμάσω άλλα δύο προϊόντα από Physis Laboratory.

Physis Laboratory - Face Cream for Hydration
Physis Laboratory - Face Cream for Hydration

Τη Vitamasques, την αγγλική εταιρεία που εφαρμόζει την Κορεάτικη φιλοσοφία ομορφιάς στα προϊόντα της την έχουμε γνωρίσει σε προηγούμενα κουτάκια του Cherrybox και έχουμε λατρέψει τις υπέροχες μάσκες της. Μια νέα, πολυτελής σειρά μόλις κυκλοφόρησε από την Vitamasques, η VQ με προϊόντα περιποίησης με έμφαση στις καθαρές φόρμουλες. Η σειρά περιέχει προϊόντα peeling, ενυδατικές κρέμες και face rollers. Εμείς έχουμε την τύχη να δοκιμάσουμε ένα από τα προϊόντα peeling της σειράς με βοτανική κυτταρίνη, γλουταθειόνη και εκχύλισμα τριαντάφυλλου. Προσφέρει απαλή απολέπιση και είναι ιδανικό ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες. 

VQ by Vitamasques - Rose Gommage Peeling Gel
VQ by Vitamasques - Rose Gommage Peeling Gel

Το επόμενο προϊόν που μπορείς να δοκιμάσεις μέσα από το Cherrybox, έρχεται από την ελληνική εταιρεία Aeolis και υπόσχεται λάμψη και ζωντάνια στα βαμμένα μαλλιά. Ένα σαμπουάν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είναι αναγκαίο καθώς τα μαλλιά μας είναι σίγουρα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι. Έφτασε λοιπόν το σαμπουάν της Aeolis, με έλαιο argan, μέλι, βιολογικό λάδι ελιάς και πανθενόλη, στην ιδανική στιγμή για να επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα στα μαλλιά μας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Aeolis - Shampoo for Colored Hair
Aeolis - Shampoo for Colored Hair

  • Panthenol Extra - White Pearl Peel Οff mask (75ml/15,90€)
Μετά την επιτυχημένη Black Peel Off μάσκα της, η Panthenol Extra προχώρησε στην κυκλοφορία άλλων τριών peel off μασκών. Η Gold με ελίχρυσο προσφέρει σύσφιξη, η Copper με κόκκινο σταφύλι προσφέρει αποτοξίνωση και η White Pearl προσφέρει λάμψη και αναζωογόνηση. Αυτό χρειάζεται η επιδερμίδα μας μετά το καλοκαίρι οπότε η White Pearl Peel Off μάσκα αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα φθινοπωρινό κουτί. Με εκχύλισμα μαργαριταριού και θαλασσινό αλάτι αλλά και πανθενόλη, αλόη, γλυκερίνη και αλλαντοίνη, υπόσχεται άμεση θρέψη και ενυδάτωση στις κουρασμένες και θαμπές επιδερμίδες. Ενθουσιασμένη με τη black peel off, είμαι σίγουρη ότι και αυτή η μάσκα δεν πρόκειται να με απογοητεύσει.

Panthenol Extra - White Pearl Peel Οff mask
Panthenol Extra - White Pearl Peel Οff mask


  • StyLondon - Ενυδατικο Mousse Mat κραγιον (9,10€)
Από ότι φαίνεται, έχει ξεπεραστεί κάπως η μόδα με τα ματ υγρά κραγιόν και οι εταιρείες επιστρέφουν στις κρεμώδεις ματ φόρμουλες. Τον τελευταίο καιρό κερδίζουν έδαφος τα ματ κραγιόν με φόρμουλα μους, κραγιόν δηλαδή που είναι ματ αλλά και αρκετά ενυδατικά. Σίγουρα δεν εγγυώνται διάρκεια όπως τα liquid lipsticks αλλά πλούσιο ματ χρώμα και πιο σαγηνευτικά χείλη που δεν ξεραίνονται. Ένα τέτοιο ματ κραγιόν με υφή mousse, εμπλουτισμένo με βιταμίνη Ε, θα βρεις στο κουτί σου από την αγγλική StyLondon με τυχαία επιλογή ανάμεσα σε 2 αποχρώσεις.

StyLondon - Mousse Mat lipstick
StyLondon - Mousse Mat lipstick in Pink Peony

Η απόχρωση που έτυχε στο κουτί μου λέγεται Pink Peony και είναι ένα πολύ ωραίο nude ροζ που σίγουρα θα φοράω κάθε μέρα.

StyLondon - Mousse Mat lipstick in Pink Peony
StyLondon - Mousse Mat lipstick in Pink Peony Swatch

  • Aloe Plus Colors - Body Butter (50 ml/3,50€)
Το τελευταίο προϊόν, το μοναδικό σε travel size, είναι ένα body butter από την εταιρεία Aloe Plus η οποία ανανεώθηκε, κάνοντας ένα πολύ χρωματιστό και πολύ χαρούμενο repackaging στα προϊόντα της και μετονομάστηκε σε Aloe Plus Colors. Έτσι το κλασσικό body butter So Velvet, με το λατρεμένο άρωμα παιδικής πούδρας, επανακυκλοφόρησε σε σωληνάριο αντί για βαζάκι και έφτασε στα χέρια μου για να κάνει το αφυδατωμένο από την έκθεση στον ήλιο σώμα μου απαλό σα πωπουδάκι μωρού.

Aloe Plus Colors - Body Butter
Aloe Plus Colors - Body Butter

Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα του φθινοπωρινού Cherrybox. Ένα πολύ καλό κουτάκι, με πολλά προϊόντα full size και εξαιρετικά στοχευμένες επιλογές για την εποχή που διανύουμε. Εμένα προσωπικά με ικανοποίησε, αν και δεν περιέχει τα πολύ δυνατά brand names που ενδεχομένως να το απογείωναν στα μάτια και των πιο απαιτητικών.
Το κουτί περιέχει προϊόντα αξίας πάνω από 70€ ενώ η τιμή του με δωρεάν μεταφορικά είναι 20€ (23€ με αντικαταβολή). Τα seasonal boxes του Cherrybox γίνονται σχετικά γρήγορα sold-out οπότε αν σας αρέσει μη το φιλοσοφήσετε πολύ γιατί θα το χάσετε. Το βρίσκετε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου