Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Unboxing "Hello Autumn" Glowbox

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Ο Σεπτέμβρης μας βρίσκει ξεκούραστους, με γεμάτες μπαταρίες και με όρεξη για δουλειά. Η διάθεση μας είναι ανεβασμένη, τι γίνεται όμως με την επιδερμίδα μας; Τι μας μένει τελικά από το καλοκαίρι; Αφυδατωμένο σώμα, ταλαιπωρημένα μαλλιά και πρόσωπο θαμπό, γεμάτο κηλίδες από τον ήλιο. Δεν ανησυχούμε όμως γιατί το Glowbox υπόσχεται να διορθώσει όλα αυτά τα ακούσια δωράκια του καλοκαιριού και να μας χαρίσει την extra φροντίδα και περιποίηση που τόσο πολύ χρειαζόμαστε.

Glowbox September-October 2019 Box
Glowbox September-October 2019 Box

Πάμε να δούμε τι έχει ετοιμάσει το Glowbox για να ξεκινήσει όμορφα το φθινόπωρο. Ένα κουτάκι ομορφιάς με όλα τα καλά, 5 full sized προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, ιδανικά για να καλύψουν όλες τις ανάγκες μας για ενυδάτωση μετά το καλοκαίρι.

Ο ήλιος και το θαλασσινό αλάτι σίγουρα έχουν ταλαιπωρήσει τα μαλλιά μας και χρειαζόμαστε άμεσα ένα σαμπουάν να επαναφέρει τη χαμένη τους λάμψη. Τη λύση τη δίνει το Glowbox με το σαμπουάν της ισραηλινής Seamantika. Ένα σαμπουάν πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά, όπως έλαιο argan, αλόη, έλαιο macadamia, αμυγδαλέλαιο και δενδρολίβανο συνδυασμένα με τονωτικά μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς θάλασσας, ιδανικό για να δώσει βαθιά θρέψη τόσο στα μαλλιά όσο και στο τριχωτό της κεφαλής. Τα εκχυλίσματα χαμομηλιού και καμέλιας χαρίζουν υπέροχο άρωμα που διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω!

Seamantica - Mineral Shampoo with Argan Oil
Seamantica - Mineral Shampoo with Argan Oil

Βάζω πάντα μετά το μπάνιο κρέμα σώματος, όμως το φθινόπωρο νιώθω την ανάγκη για κάτι πιο πλούσιο και πιο θρεπτικό καθώς το δέρμα μου από τον καλοκαιρινό ήλιο έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και δείχνει θαμπό. Έτσι, έρχεται πάνω στην ώρα το προϊόν αυτό από την ισραηλινή Botanifique με μια εντατική φόρμουλα που περιέχει αλόη, λευκό τσάι και κανέλα αλλά και έλαιο neem, βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ καθώς και βιταμίνη Ε. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη λοσιόν σε χέρια και σε σώμα εξίσου αποτελεσματικά και να τους χαρίσεις βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

Botanifique - Duo Care Hand & Body Lotion Sweet Orient
Botanifique - Duo Care Hand & Body Lotion Sweet Orient

Μιλήσαμε για μαλλιά, μιλήσαμε για σώμα, τώρα ας μιλήσουμε και για τα δυο. Τι πιο ιδανικό για μετά το καλοκαίρι από ένα ξηρό λάδι περιποίησης σώματος και μαλλιών! Πλούσια ενεργά φυτικά έλαια όπως αμυγδαλέλαιο, macadamia και jojoba αναλαμβάνουν δράση σε αυτό το λάδι και ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα χωρίς να αφήνουν αίσθηση λιπαρότητας. Αγαπημένη εταιρεία η Blue Scents, αγαπημένα και τα προϊόντα της που μοσχομυρίζουν και ιδιαίτερα το Ρόδι που το έχω και σε άρωμα και το υπεραγαπώ.

Blue Scents - Body & Hair Dry Oil Pomegranate
Blue Scents - Body & Hair Dry Oil Pomegranate

Έχω αγαπήσει τόσο πολύ τις υφασμάτινες μάσκες που πλέον δε μπορώ να χρησιμοποιήσω τις κλασσικές. Μου αρέσουν τόσο για την ευκολία στην εφαρμογή και στην αφαίρεση όσο και για το αποτέλεσμα τους. Από την Dizao Natural έφτασε μια υφασμάτινη μάσκα γεμάτη αντιοξειδωτικά και πεπτίδια. Ενυσχυμένη με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C, θαλάσσιο κολλαγόνο και εκχυλίσματα μανιταριών, αλόης και τζίνγκο μπιλόμπα, υπόσχεται να επαναφέρει άμεσα τη αναζωογόνηση και την ελαστικότητα στο κουρασμένο μου δέρμα.

Dizao - Boto Mask, Peptides PRO
Dizao - Boto Mask, Peptides PRO

Από τα πιο όμορφα ρουζ που έχω συναντήσει τώρα τελευταία! Δε θέλω να χρησιμοποιήσω ακόμα το Lace Blusher της Beauty Loop γιατί φοβάμαι ότι θα χαλάσω το υπέροχο δαντελωτό ανάγλυφο του. Ένα απαλό ματ ροζ για ρουζ από τη μια πλευρά και ένα σαμπανιζέ highlighter από την άλλη, φοριούνται ξεχωριστά ή και αναμειγνυόμενα για λαμπερό φυσικό αποτέλεσμα.


Beauty Loop - Lace Blusher Cheeky
Beauty Loop - Lace Blusher Cheeky

Τον τελευταίο καιρό είχα σταματήσει να αγοράζω κουτιά ομορφιάς από το Glowbox γιατι κάπου με είχε κουράσει, αυτή τη φορά όμως είπα να το ρισκάρω. Ευτυχώς δεν το μετάνιωσα, το κουτί με ικανοποίησε αρκετά, καθώς περιείχε εξαιρετικά προϊόντα, ιδανικά για την εποχή, από πολύ καλές εταιρείες και όλα full sized. Το κουτί περιέχει προϊόντα αξίας πάνω από 60€ και μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ με 26€ (24€ + 2€ μεταφορικά). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου