Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

November Beauty Pick-Me-Ups

Γεια σας, γεια σας! Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω μετακόμισης και αφού κατάφερα κάπως να τακτοποιηθώ στο νέο μου σπιτάκι, επανέρχομαι δριμύτερη στο αγαπημένο μου blog για να σας παρουσιάσω κάποια από τα προϊόντα που μου έκαναν εντύπωση το μήνα που μας πέρασε. Πάμε να τα δούμε!

November Beauty Favorites
November Beauty Favorites

  • PRAI AGELESS Throat & Decolletage Cream
Η PRAI Beauty είναι μια αμερικάνικη εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς τα οποία στοχεύουν στην φροντίδα συγκεκριμένων περιοχών του προσώπου και του σώματος, περιοχών που συνήθως τις παραμελούμε όπως ο λαιμός, το ντεκολτέ ή τα μπράτσα. Τα προϊόντα της PRAI είναι αρκετά οικονομικά, απευθύνονται σε γυναίκες κάθε ηλικίας και υπόσχονται αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα. Το bestseller προϊόν της εταιρείας, η AGELESS Throat & Decolletage Cream έγινε αμέσως sold-out όταν πρωτο-κυκλοφόρησε το 2018 στα αγγλικά Marks & Spencer και συνεχίζει ακόμα να πουλάει σαν τρελό.
Την PRAI Ageless την συνάντησα πρόσφατα μέσα σε ένα beauty box του Lookfantastic σε travel size και ενθουσιάστηκα τόσο που την παράγγειλα και σε full size. Αν και πάντα φρόντιζα το λαιμό μου χρησιμοποιώντας την κρέμα ημέρας/νύχτας, τώρα τελευταία ένιωθα ότι χρειαζόμουν κάτι παραπάνω για να περιποιηθώ αυτήν την ευαίσθητη περιοχή. Η κρέμα AGELESS είναι ανάλαφρη, χωρίς ιδιαίτερα έντονο άρωμα, αρκετά ενυδατική και απορροφάται αμέσως. Αν και δεν έχω σοβαρό πρόβλημα, είδα την επιδερμίδα μου να γίνεται πιο λεία και απαλή και κάποιες δυσχρωμίες στο ντεκολτέ να σβήνουν σιγά-σιγά. Κοστίζει 29€ και τη βρίσκετε στο Lookfantastic, πολύ συχνά με έκπτωση 25%. Πρέπει να αρχισετε να φροντίζετε το λαιμό σας από νωρίς γιατί είναι το μοναδικό σημείο που προδίδει την ηλικία καθώς δεν επιδέχεται πολλές επεμβατικές θεραπείες.

PRAI AGELESS Throat & Decolletage Cream
PRAI AGELESS Throat & Decolletage Cream

  • Darphin Intral Air Mousse Cleanser
Κάποτε, το μόνο που αναζητούσα σε ένα καθαριστικό gel/σαπούνι/αφρό/ προσώπου ήταν να αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους. Τώρα πλέον, επειδή το ντεμακιγιάζ ολοκληρώνεται σε 2-3 βήματα, με τελευταίο βήμα τη χρήση του σαπουνιού, αυτό που θέλω είναι να ξεπλένει τα τελευταία υπολείμματα που έχουν μείνει από το καθαριστικό micellaire/γαλάκτωμα/balm/λάδι, να είναι απαλό και το κυριότερο να μην αφυδατώνει την επιδερμίδα μου. Όλα αυτά τα συνάντησα στην πρόσφατη μου ανακάλυψη, το Intral Air Mousse Cleanser από την αγαπημένη μου γαλλική εταιρεία Darphin. Με σύνθεση 89% φυσικής προέλευσης και βασικά συστατικά το χαμομήλι και τον κράταιγο, ο αφρός αυτός είναι ιδανικός για ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση ερυθρότητας. Πιο απαλό καθαριστικό δεν έχω ξαναδοκιμάσει, το λάτρεψα αμέσως και σίγουρα θα το αγοράσω πάλι. Κοστίζει 28€ περίπου αλλά στα online φαρμακεία το βρίσκεις συνήθως με 50% έκπτωση, όπως και τα περισσότερα προϊόντα της Darphin.

Darphin Intral Air Mousse Cleanser
Darphin Intral Air Mousse Cleanser

  • Blue Scents Body & Hair Dry Oil
Αγαπημένη ελληνική εταιρεία η Blue Scents, μας έχει ξετρελάνει με τις εξαίρετες vintage συσκευασίες της. Κρέμες σώματος, αρώματα, scrubs της εταιρείας έχουν γεμίσει το μπάνιο μου με υπέροχα χρώματα και αρώματα. Το ξηρό λάδι για σώμα και μαλλιά της Blue Scents με Ρόδι το συνάντησα στο "Hello Autumn" box του Glowbox (δείτε περισσότερα εδώ) και ενθουσιάστηκα. Είναι πολύ ενυδατικό, ανάλαφρο, απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας και έχει ένα διακριτικό άρωμα που διαρκεί αρκετά. Το βαποριζατέρ λειτουργεί τέλεια και είναι πολύ πρακτικό ώστε να μην φεύγει υπερβολική ποσότητα λαδιού. Κοστίζει 16€ και το βρίσκεις στο Glowbox ή στο Cherrybox.

Blue Scents Body & Hair Dry Oil
Blue Scents Body & Hair Dry Oil in Pomegranate

  • Beauty Loop  Lace Blusher Cheeky
Στο "Hello Autumn" box πάλι, συνάντησα ένα από τα πιο εντυπωσιακά ρουζάκια από την ελληνική εταιρεία Beauty Loop. Αν και το χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα τις τελευταίες 3 εβδομάδες, το ανάγλυφο σχέδιο δεν έχει φύγει και αυτό συμβαίνει γιατί έχει τόσο έντονη χρωματική απόδοση που ένα απαλό πέρασμα αρκεί για να δώσεις στα μάγουλα σου ένα όμορφο ροδαλό χρώμα και αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις λάμψη, πάλι με ένα απαλό πέρασμα του πινέλου από την πλευρά του highlighter. Κοστίζει 15€ και το βρίσκεις στο Glowbox.

Beauty Loop  Lace Blusher Cheeky
Beauty Loop  Lace Blusher Cheeky

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα του Νοέμβρη. Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά περιμένω τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου