Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Unboxing Cherrybox Winter 2019

Γεια σας, γεια σας! Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα και είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω το χειμωνιάτικο κουτί του Cherrybox. Λίγο πολύ έχετε δει το περιεχόμενο του από διάφορα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, όμως ας δούμε λίγο αναλυτικότερα τα προϊόντα του κουτιού.

Cherrybox Winter 2019
Cherrybox Winter 2019

  • Mayy - Translucent Powder 50ml/ 19,00€
Αυτήν την περίοδο το μακιγιάζ έχει την τιμητική του και αυτό το Cherrybox το έχει λάβει σοβαρά υπόψιν του και έχει συμπεριλάβει 3 προϊόντα μακιγιάζ στο χειμερινό κουτί. Η εταιρεία Mayy είναι μια ολοκαίνουργια άφιξη στο Cherrybox που έρχεται από Κίνα μέσω Αγγλίας. Περισσότερα για το brand δε γνωρίζω, όμως από ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα είδα ότι η πούδρα που περιέχει το κουτί είναι και το μοναδικό προϊόν που η αγγλική εταιρεία διανομής έχει λανσάρει στην Ευρώπη, κυρίως μέσα από eshops γνωστών beauty boxes (πρόσφατα εμφανίστηκε και στο glossybox). Οι κριτικές για αυτήν τη διάφανη πούδρα σε ελεύθερη μορφή που μπορεί αποτελεσματικά να χρησιμοποιηθεί τόσο για σετάρισμα όσο και για baking είναι διθυραμβικές. Η πούδρα είναι paraben free, vegan και animal cruelty free, περιέχει υαλουρονικό οξύ, είναι υποαλλεργική και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Mayy - Translucent Powder
Mayy - Translucent Powder

  • Moonface - Fan Brush /8,10€
Πως θα αφαιρέσεις την παραπανίσια πούδρα ή σκιά από το πρόσωπο; Με ένα fan brush φυσικά, το πρακτικό πινέλο σε σχήμα βεντάλιας το οποίο βέβαια είναι ιδανικό και για την εφαρμογή του highlighter στα ζυγωματικά. Το brand Moonface είναι και αυτό νέα άφιξη στο Cherrybox για το οποίο πολύ λίγες πληροφορίες υπάρχουν τόσο στο site του όσο και στο διαδίκτυο γενικότερα. Αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω για αυτά τα δυο brands, Moonface και Mayy, θα χαιρόμουν πολύ αν το μοιραζόσασταν στα σχόλια.

Moonface - Fan Brush
Moonface - Fan Brush

  • VQ - Hydroglow Cream 30ml/29,50€
Το τρίτο προϊόν είναι μια κρέμα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά προϊόντος περιποίησης προσώπου, με ενυδατικούς και αντιγηραντικούς παράγοντες, όπως υαλουρονικό οξύ, νιασιναμίδη, σκόνη μαργαριταριού και βιταμίνη C, ταυτόχρονα όμως μπορεί να χαρακτηριστεί ως προϊόν μακιγιάζ γιατί λειτουργεί τέλεια είτε σαν primer είτε σαν highlighter.

VQ - Hydroglow Cream
VQ - Hydroglow Cream

Βλέπετε από το swatch της φωτογραφίας την υπέροχη λάμψη που προσφέρει η κρέμα Hydroglow Cream της σειράς VQ από τη, γνωστή μας πλέον για τις εκπληκτικές της μάσκες, Vitamasques. Το προϊόν που έτυχε στο δικό μου κουτί είχε χρυσή απόχρωση ενώ σε κάποια άλλα κουτιά υπήρχε η απόχρωση ροζ χρυσού. Η κρέμα αυτή μπορεί να φορεθεί είτε μόνη της ως highlighter είτε κάτω από το make up για να δώσει μια πιο φυσική λάμψη.

VQ - Hydroglow Cream Gold swatch
VQ - Hydroglow Cream Gold swatch

  • Kili-G - Micellar Water 150 ml/ 8,90€
Η υπερβολική χρήση μακιγιάζ μέσα στις γιορτές πρέπει να συνοδεύεται και από περίσσια χρήση προϊόντων ντεμακιγιάζ και γι αυτό φρόντισε πάλι το Cherrybox. Ένα νεράκι καθαρισμού από άλλη μια νέα άφιξη, την εταιρεία Kili-G από τη Λιθουανία, έρχεται να μετατρέψει τη βαρετή διαδικασία του ντεμακιγιάζ σε μια ευχάριστη, διασκεδαστική εμπειρία. Αυτή είναι και η φιλοσοφία της εταιρείας Kili-G (η λέξη είναι φιλιππινέζικης προέλευσης και σημαίνει "ευχάριστη εμπειρία"), να κάνει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης πιο παιχνιδιάρικη και πιο χαρούμενη. Τα απλά προϊόντα καθημερινής περιποίησης είναι φτιαγμένα από φυσικά συστατικά, όπως αυτό το νεράκι καθαρισμού που εκτός από τα μικκύλια που αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ είναι ενισχυμένο με αλλαντοΐνη και πανθενόλη, συστατικά που ενυδατώνουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα.

Kili-G - Micellar Water
Kili-G - Micellar Water

  • EESOME - Γαλάκτωμα σώματος 250 ml/ 6,50€
To Cherrybox μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε άλλη μια νέα ενδιαφέρουσα ελληνική εταιρεία, την EESOME, μια εταιρεία καλλυντικών που αγαπάει την ελληνική φύση, τον ήλιο, τη θάλασσα και τη γη και επιδιώκει με τα φυσικά προϊόντα της να προάγει την υγεία και τη λάμψη του δέρματος και των μαλλιών μας. Τα προϊόντα της εταιρείας προετοιμάζονται και παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, είναι εξαιρετικά ποιοτικά, πλούσια σε φυτικά συστατικά και δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Στο κουτί μου βρήκα ένα γαλάκτωμα σώματος με μέλι και αμυγδαλέλαιο ενώ άλλα κουτιά μπορεί να διαθέτουν άλλα δυο αρώματα: μανόλια ή μωβ ορχιδέα και βαμβάκι.

EESOME - Body Milk
EESOME - Body Milk

  • ECHOSLINE - Seliar Argan Oil 30 ml/9,50€
Το τελευταίο προϊόν του κουτιού έρχεται από τη σειρά περιποίησης μαλλιών Seliar της ιταλικής εταιρείας Echosline και είναι ένα έλαιο μαλλιών. Με βασικό συστατικό το έλαιο argan ενισχυμένο με λινέλαιο και πρωτεΐνες μεταξιού, προσφέρει ενίσχυση, θρέψη και ενυδάτωση στα μαλλιά ενώ δρα ενάντια στο φριζάρισμα και βοηθά στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει. Λίγες σταγόνες αρκούν για μαλλιά λεία και λαμπερά.

ECHOSLINE - Seliar Argan Oil
ECHOSLINE - Seliar Argan Oil

Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα του χειμερινού κουτιού του Cherrybox. Προσωπικά, ενώ το κουτί είχε μια πολύ καλή σύνθεση από προϊόντα full-size, χρηστικά και από ενδιαφέρουσες νέες εταιρείες, δε με ενθουσίασε τόσο όσο άλλες φορές, ίσως γιατί πλέον το Cherrybox κυκλοφορεί τόσο συχνά limited edition κουτιά με εκπληκτικά προϊόντα και brands, που έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη και φυσικά τις προσδοκίες των φανατικών πλέον οπαδών του.
Εσάς πώς σας φάνηκε το χειμερινό Cherrybox; Αν δεν το έχετε παραγγείλει, προλαβαίνετε να το αγοράσετε εδώ, είτε για εσάς είτε για να κάνετε ένα υπέροχο και πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δώρο στην αδερφή, στη μαμά ή στη φίλη σας. Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου