Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

January Empties - Good Buys or Goodbyes?

Γεια σας, γεια σας! Επανέρχομαι με νέα ανάρτηση, την πρώτη ανάρτηση του έτους με άδειες συσκευασίες. Δεν θα πω πολλά για το κάθε προϊόν για να μη κουράσω, αν λοιπόν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένα, γράψτε το στα σχόλια. Πάμε να δούμε λοιπόν ποια προϊόντα αυτή τη φορά ήταν για μένα καλές αγορές (good buy) και σε ποια θα πω αντίο (good bye)!

January Empties
January Empties

  • The Ordinary - Glycolic Acid 7% Toning Solution
Είμαι φανατική των τονωτικών λοσιόν με οξέα, με αγαπημένο το Glow Tonic της Pixi. Σκέφτηκα όμως να δοκιμάσω και μια πιο οικονομική λύση, τη λοσιόν του brand The Ordinary, μια λοσιόν με 7% γλυκολικό οξύ, αμινοξέα και φυτικά εκχυλίσματα όπως aloe vera και ginseng. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε γλυκολικό οξύ και σχεδόν τη μισή από την τιμή του Glow Tonic. Κατά τη γνώμη μου, αξίζει να το δοκιμάσεις μόνο αν είσαι σίγουρη ότι το δέρμα σου δεν είναι ευαίσθητο και φυσικά πρέπει να το χρησιμοποιείς με φειδώ, μια το πολύ φορά την ημέρα ή ακόμα καλύτερα μέρα παρά μέρα. Είναι ένα δυνατό προϊόν, αρκετά αποτελεσματικό, θέλει όμως προσοχή στη χρήση του και φυσικά οπωσδήποτε αντηλιακή προστασία τα πρωινά. Διχάζομαι αν θα το αγοράσω πάλι, όχι γιατί δεν είδα διαφορά αλλά γιατί ένιωθα κάποιες φορές ότι το δέρμα μου δε μπορούσε να το αντέξει. Good Bye!
 
The Ordinary - Glycolic Acid 7% Toning Solution
The Ordinary - Glycolic Acid 7% Toning Solution

  • Lush - Tea Tree Water
Αγαπημένη εταιρεία η αγγλική Lush, η οποία έχει μόνο στη Θεσσαλονίκη φυσικό κατάστημα αλλά ευτυχώς πρόσφατα απέκτησε ελληνικό eshop, το lush.gr και επιτέλους μπορούμε να παραγγείλουμε και εμείς τα μοσχομυριστά της προϊόντα. Έχω δοκιμάσει αρκετά από τα προϊόντα της με αγαπημένα τα scrub για τα χείλια και τις κρέμες σώματός της. To Tea Tree Water Toner όμως, ένα σπρέι τονωτικής λοσιόν από νερό τεϊόδεντρου, γκρέιπφρουτ και αγριόκεδρο, το βρήκα αδιάφορο σαν προϊόν, δε μου πρόσφερε κάτι παραπάνω από δροσιά στο πρόσωπο μου, ενώ δε βρήκα καθόλου πρακτικό το βαποριζατέρ του. Good Bye!

Lush - Tea Tree Water
Lush - Tea Tree Water


  • Estee Lauder -Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II
Είναι δικαιωματικά το προϊόν σουπερστάρ της εταιρείας Estee Lauder με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως ακόμα και σήμερα, χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του το 1982. Ο λόγος που ο ορός Advanced Night Repair είναι ένα τόσο δημοφιλές προϊόν, είναι το γεγονός ότι ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και σε όλες τις ηλικίες, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με αλλά σέρουμ αν χρειάζεται η επιδερμίδα κάτι πιο στοχευμένο. Θες για παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις σέρουμ ρετινόλης; Συνεχίζεις με αυτόν τον ορό για να προστατεύσεις το δέρμα σου από τυχόν ερεθισμούς που μπορεί να προκαλέσει η ρετινόλη. Μπορείς ακόμα να τον αναμείξεις με σκόνη βιταμίνης C για extra λάμψη. Είναι πολλές οι χρήσεις αυτού του προϊόντος και μάλλον χρειάζεται ξεχωριστή ανάρτηση για αυτό. Εννοείται πως με την πρώτη καλή ευκαιρία θα τον αγοράσω πάλι. Good buy!

Estee Lauder -Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II
Estee Lauder -Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

  • Clinique - Pep-Start Hydroblur Moisturizer
Έτυχε σε κάποιο κουτάκι με διάφορα προϊόντα της Clinique να βρω αυτήν την ενυδατική κρέμα που μάλλον απευθύνεται σε νεανικές επιδερμίδες. Βρήκα ένα τρόπο να τη χρησιμοποιήσω, απλώνοντας την πάνω από την ενυδατική μου, σαν primer στο μέτωπο και γύρω από τη μύτη, εκεί δηλαδή που οι πόροι είναι πιο έντονοι. Δεν είναι κακή σαν primer με τόσες σιλικόνες που έχει, σαν ενυδατική όμως δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε καθώς η Clinique έχει πολύ καλύτερες ενυδατικές να παρουσιάσει στη γκάμα των προϊόντων της. Good Bye!
 
Clinique - Pep-Start Hydroblur Moisturizer
Clinique - Pep-Start Hydroblur Moisturizer


  • Too faced - Better Than Sex Mascara
Μπορώ να καταλάβω τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί γύρω από αυτή τη μάσκαρα, κάνει πράγματι εντυπωσιακές τις βλεφαρίδες αλλά πλέον έχουν κυκλοφορήσει αντίστοιχα προϊόντα αρκετά πιο οικονομικά που δίνουν σχεδόν το ίδιο ίσως και καλύτερο αποτέλεσμα. Λάτρεψα βέβαια το βουρτσάκι της και ίσως την ξαναπάρω γιατί μου άρεσε αρκετά, αλλά ξεράθηκε σχετικά γρήγορα όποτε ίσως συμφέρει να πάρω πάλι την μίνι συσκευασία. Good buy!

Too faced - Better Than Sex Mascara
Too faced - Better Than Sex Mascara

  • L'oreal - Paradise Extatic Mascara
Μια μάσκαρα από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει και αρκετά οικονομική είναι η Paradise Extatic της L'oreal, με αποτέλεσμα καλύτερο και από της Too faced. Χαρίζοντας μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες, με μεγάλη διάρκεια και εύκολη στην αφαίρεση, είναι ένα προϊόν που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις. Good buy!

L'oreal - Paradise Extatic Mascara
L'oreal - Paradise Extatic Mascara

  • Milk Makeup - Kush Mascara
Και ενώ μόλις σας παρουσίασα μια από τις καλύτερες μάσκαρα, τώρα ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για μια από τις χειρότερες. Όλα όσα δεν πρέπει να έχει μια μάσκαρα, τα βρίσκεις στην Kush Mascara της Milk Makeup. Δεν υπήρχε περίπτωση να την χρησιμοποιήσω χωρίς να λερωθώ με αυτό το τεράστιο τρίχινο βουρτσάκι της, ενώ μετά από 3-4 ώρες, μικρά κομματάκια έφευγαν από τις βλεφαρίδες και πήγαιναν κάτω από τα μάτια. Με ένα μέτριο αποτέλεσμα μήκους και όγκου στις βλεφαρίδες αλλά και με όλα τα παραπάνω, θεωρώ απαράδεκτη αυτήν τη μάσκαρα η οποία δεν είναι και πάμφθηνη, στα 23€. Good Bye!
 
Milk Makeup - Kush Mascara
Milk Makeup - Kush Mascara

Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα που τελείωσα το μήνα που μας πέρασε. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

2 σχόλια: