Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Year 2020 Body Care Favourites

Γεια σας, γεια σας! Στην πρώτη ανάρτηση της χρονιάς (άργησε λίγο), θα θυμηθούμε κάποια από τα αγαπημένα μου προϊόντα του 2020, στοχευμένα στην περιποίηση σώματος. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες αναρτήσεις και για προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών και σιγά σιγά ελπίζω να μπούμε σε ένα ρυθμό με πιο συχνές αναρτήσεις. Δεν υπόσχομαι πολλά όμως καθώς δε μπορώ να προγραμματίσω τίποτα πλέον με όλη αυτήν την κατάσταση αβεβαιότητας.

Year 2020 Body Care Favourites

Πάμε λοιπόν να δώσουμε τα βραβεία της χρονιάς στα προϊόντα περιποίησης σώματος ανά κατηγορία.

Favourite Body Sun Care

Κοιτάζω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα αυτό το καλοκαίρι και σκέφτομαι νοσταλγικά τις στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, τις βουτιές και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα με θέα στη θάλασσα. Αχ καλοκαιράκι, πόσο μου λείπεις! Αγαπημένα προϊόντα αντηλιακής προστασίας το 2020, ήταν το Satin Dry Oil SPF30 της Lancaster, το οποίο μου εξασφάλισε το πιο βαθύ μαύρισμα που είχα ποτέ, χωρίς παρατράγουδα, σπυράκια από τον ήλιο ή ξεφλούδισμα. Βοήθησε βέβαια πάρα πολύ όμως και η Αfter Sun Lotion της ISDIN, μιας ισπανικής εταιρείας που φέτος έκανε δυναμική εμφάνιση στην ελληνική αγορά, τόσο στο να αποφύγω το ξεφλούδισμα όσο και στο να διατηρήσω το μαύρισμα περισσότερο. Τέλειος συνδυασμός!

Favourite Body Sun Care

Favourite Body Hydration and Exfoliation

Από την πρώτη καραντίνα και όταν αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση είχε αρχίσει να επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία μου, η εταιρεία Rituals και τα προϊόντα της αποτελούσαν τη μοναδική μου καθημερινή απόλαυση. Ανυπομονούσα να έρθει το βράδυ για να κάνω ένα ζεστό ντους και να βυθιστώ στα αρώματα της σειράς The Ritual of Ayurveda. Τόσο το scrub όσο και το body butter με ένα ζεστό άρωμα από ινδικά τριαντάφυλλα σε συνδυασμό με άρωμα αμυγδάλου είναι εξαιρετικά. Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε.

Το Δεκέμβρη όμως δοκίμασα και το body butter της ελληνικής Aloe+ Colors από τη limited edition χριστουγεννιάτικη σειρά Ho ho ho! το οποίο με ενθουσίασε. Πλούσια ενυδάτωση και λατρεμένο άρωμα μελομακάρονου! Θα το ήθελα επειγόντως να μπει στη μόνιμη συλλογή και να κυκλοφορεί όλο το χρόνο και όχι μόνο τα Χριστούγεννα.

Favourite Body Hydration and Exfoliation

Favourite Body Oil

Τελικά νομίζω ότι πάντα η Nuxe θα παίρνει αυτό το βραβείο καθώς κρατάει πολλά χρόνια αυτή η σχέση αγάπης, σχεδόν εξάρτησης θα έλεγα, με το συγκεκριμένο body oil. Από τότε βέβαια που κυκλοφόρησε η έκδοση Florale του αξεπέραστου για μένα Huile Prodigieuse, απέκτησε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και δεν λείπει ποτέ από το μπάνιο μου.

Favourite Body Oil
 

Favourite Summer Fragrances

Τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά αρώματα τα τελευταία χρόνια είναι το Orchid Soleil του Tom Ford και φυσικά το Bronze Goddess της Estee Lauder. Είναι αρώματα στα οποία κυριαρχούν οι νότες ορχιδέας, τιαρε, καρύδας και βανίλιας, αρώματα ανάλαφρα και ιδανικά για όλες τις ώρες. Στη φετινή λίστα αγαπημένων ήρθαν να προστεθούν άλλα 2 προϊόντα. Το πρώτο είναι η νέα έκδοση της Bronze Goddess, η Bronze Goddess Azur, με ένα άρωμα πολύ διαφορετικό από το κλασσικό της σειράς, θα το έλεγα πιο δροσερό και πιο unisex. Αν η κλασσική Bronze Goddess σε ταξιδεύει σε μακρινές εξωτικές παραλίες γεμάτες κοκοφοίνικες, η Bronze Goddess Azur, με τις νότες εσπεριδοειδών να κυριαρχούν, σε πάει λίγο πιο κοντά και πιο γνώριμα, κάπου στη Μεσόγειο . Το δεύτερο προϊόν δεν είναι άρωμα, είναι body mist από αυτά που αγαπάμε να χρησιμοποιούμε μόνο το καλοκαίρι. Αν έχετε δοκιμάσει προϊόντα της Sol De Janeiro και έχετε ερωτευτεί το υπέροχο, γλυκό σαν καραμελωτό, άρωμα της κρέμας Brazilian Bum Bum, θα υπερλατρέψετε το Brazilian Crush Body Fragrance Mist.

Favourite Summer Fragrances

Favourite Winter Fragrances

Τα χειμερινά αρώματα που ξεχώρισα φέτος ήταν πολύ ιδιαίτερα. Πρώτα το Narciso Rodriguez For Her, ένα άρωμα που κατά τη γνώμη μου μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές, η πιο ωραία εκδοχή αρώματος musk που έχω δοκιμάσει και με απίστευτη διάρκεια παρόλο που είναι Eau de Toilette. Και δεύτερο, ίσως από τα πιο βαριά αρώματα που έχω δοκιμάσει, σίγουρα όχι για νεαρά κορίτσια, αλλά αν σου αρέσει το άρωμα του τριαντάφυλλου και της βανίλιας θα το λατρέψεις. Από ένταση και διάρκεια, το Mon Guerlain της Guerlain δε θα σε απογοητεύσει, μένει στο δέρμα σου και στα ρούχα σου για πάντα.

Favourite Winter Fragrances

 

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης σώματος για το 2020. Εσείς με ποια προϊόντα κολλήσατε αυτή τη χρονιά;

 

3 σχόλια:

  1. Τώρα είμαι και εγώ στη φάση που δοκιμάσω την εταιρεία Aloe Plus και μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. ✅✌🏻

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πράγματι εξαιρετικά προιόντα και το πιο σημαντικό, είναι ελληνική εταιρεία. Δοκίμασε τη σειρά So Velvet με υπέροχο άρωμα παιδικής πούδρας. Εθισμός!

      Διαγραφή