Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

October Beauty Pick-Me-Ups

Γεια σας, γεια σας! Πολύ καιρό έχω να ανεβάσω ανάρτηση με αγαπημένα προϊόντα του μήνα, συγκεκριμένα η τελευταία ήταν όταν ξεκίνησε η καραντίνα το Μάρτιο. Τώρα που μπαίνουμε σε νέα καραντίνα όμως, σκέφτηκα να μην αδρανήσω όπως τότε και να αρχίσω να γράφω πιο συστηματικά. Ας πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα προϊόντα που μου έκαναν εντύπωση το μήνα που μας πέρασε. 

October 2020 Beauty Favourites
October 2020 Beauty Favourites

Ο Οκτώβρης ήταν ένας σχετικά ζεστός μήνας και, ενώ σε άλλη περίπτωση θα είχα μετατρέψει τη ρουτίνα μου σε χειμερινή, προσθέτοντας προϊόντα με πιο δυναμικά ενεργά συστατικά όπως ρετινόλη, βιταμίνη C και AHA, αποφάσισα να μείνω λίγο ακόμα στην καλοκαιρινή μου ρουτίνα. Παρέμεινα δηλαδή λίγο ακόμα σε σέρουμ και κρέμες περισσότερο ενυδατικές με συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και αντιοξειδωτικά.

 

  • Youth Lab - Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches

Λάτρεψα αυτή τη σχετικά νέα κυκλοφορία της Youth Lab την οποία είχα καιρό στο συρτάρι αλλά μόλις πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ. Η συσκευασία περιέχει 30 σετ επιθεμάτων από υδρο-τζέλ, αρκετά οικονομική θα έλεγα για την τιμή της (το πήρα 21€ περίπου με την έκπτωση VIP του φαρμακείου). Η συσκευασία είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτήν των Fortifeye Eye Patches της Pixi (χρώμα, αριθμός και κατανομη των eye patches, βαζάκι, σπάτουλα). Ομολογώ ότι περίμενα κάτι πιο πρωτότυπο από τη Youth Lab, μια αγαπημένη ελληνική εταιρεία με πολλά βραβεία στο ενεργητικό της και τεράστια αποδοχή τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. 

Youth Lab - Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches
Youth Lab - Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches
 

Αν εξαιρέσεις αυτό όμως, μόνο θετικά έχω να επισημάνω για τα Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches. Τα πεπτίδια είναι ένα μοδάτο συστατικό που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει και το συγκεκριμένο προϊόν είναι μια πραγματική πηγή πεπτιδίων. Τοποθετείς τα eye patches και μέσα σε 20 λεπτά βλέπεις άμεσα τα αποτελέσματα που σου προσφέρουν τα πεπτίδια, φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα χωρίς μαύρους κύκλους και αντιαισθητικό πρήξιμο κάτω από τα μάτια, λείανση των ρυτίδων και δέρμα πλήρως ενυδατωμένο. Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείς να αποθηκεύεις το βαζάκι στο ψυγείο. Θαύματα δεν κάνει, είναι όμως ο,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει τώρα τελευταία σε μάσκα ματιών.  Πρόσφατα η Youth Lab κυκλοφόρησε το προϊόν αυτό σε συσκευασία μονοδόσης, ιδανική για να το δοκιμάσεις ή για να το μεταφέρεις στις διακοπές σου.


  • Origins - Plantscription Powerful Lifting Overnight Mask

Στην αρχή της πρώτης καραντίνας, δημιουργήθηκε το scarletbeauty, το οποίο, αν δε γνωρίζεις, πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς γιατί έχει εκπληκτικές τιμές σε καλλυντικά και αρώματα πολλών high-end brands. Πρόκειται για το eshop του γνωστού μπαζάρ που γίνονταν 2 φορές το χρόνο στις εγκαταστάσεις του ομίλου Σαράντη, ένα μπαζάρ που μάζευε χιλιάδες κόσμο και που δε μπορούσε κάτω από αυτές τις συνθήκες να πραγματοποιηθεί, οπότε και κρίθηκε αναγκαία η δημιουργία του eshop. Κάνοντας τις αγορές μου στο scarlebeauty ανακάλυψα αυτό το μικρό διαμαντάκι της Origins.

Origins - Plantscription Powerful Lifting Overnight Mask
Origins - Plantscription Powerful Lifting Overnight Mask

 Η σύσταση της Powerful Lifting Overnight Mask από τη σειρά Plantscription της Origins είναι σε μορφή παχύρρευστου τζελ το οποίο δημιουργεί ένα φιλμ πάνω από το δέρμα και λειτουργεί σαν ενυδατική μάσκα νυχτός. Η κρέμα περιέχει κόκκινα φύκια, ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά και ενυδατικό εκχύλισμα γλυκού αμυγδάλου. Το πρωί ξυπνάς και νιώθεις το δέρμα σου πιο σφριγηλό και πιο λείο, ιδιαίτερα στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες μέρες χρήσης.

 

Fresh - Rose Deep Hydration Facial Toner
Fresh - Rose Deep Hydration Facial Toner

  • Fresh - Rose Deep Hydration Facial Toner

Αγαπώ τα toners, ιδιαίτερα τα απολεπιστικά, το καλοκαίρι όμως πάντα επιστρέφω σε κάτι πιο απαλό για να μην έχω προβλήματα ευαισθησίας λόγω έκθεσης στον ήλιο. Πρόσφατα δοκίμασα αυτό το σούπερ ενυδατικό και πολύ instagrammable (λόγω των πραγματικών ροδοπέταλων που περιέχει μέσα στο μπουκάλι) toner το οποίο βρήκα σε ένα σετ από προϊόντα της αμερικάνικης Fresh. Έχω δοκιμάσει διάφορα προϊόντα της εταιρείας και δε μπορώ να πω ότι έχω κατενθουσιαστεί, είναι συμπαθητικά αλλά τίποτα το ιδιαίτερο που να με κάνει να θέλω να το αγοράσω πάλι. Αυτό όμως το toner θα ήθελα, αν το ξαναβρώ σε κάποια έκπτωση να το ξαναπάρω γιατί μου άρεσε πάρα πολύ. 

 

Philosophy - Anti-Wrinkle Miracle Worker+ Eye Cream
Philosophy - Anti-Wrinkle Miracle Worker+ Eye Cream

  • Philosophy - Anti-Wrinkle Miracle Worker+ Eye Cream

Την συγκεκριμένη κρέμα ματιών από την εταιρεία Philosophy την χρησιμοποιώ κυρίως τα πρωινά και αυτό γιατί διαπίστωσα ότι, λόγω της υφής της, λειτουργεί τέλεια σαν primer, έχει δηλαδή ένα blurring effect στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Δε μπορώ να πω ότι είδα κάποια εμφανή βελτίωση ως προς το σβήσιμο των ρυτίδων, όμως σαν primer είναι ιδανική επιλογή για αυτό έχει και θέση στα αγαπημένα του μήνα.

 

Dermalogica - Invisible Physical Defense SPF30
Dermalogica - Invisible Physical Defense SPF30


  • Dermalogica - Invisible Physical Defense SPF30

Από τις αντηλιακές προσώπου που δοκίμασα το καλοκαίρι (και δοκίμασα αρκετές, δες εδώ, εδώ και εδώ), αυτή που μου άρεσε περισσότερο και ταίριαξε απόλυτα με τις ανάγκες της δικής μου επιδερμίδας, ήταν η Invisible Physical Defense spf30 της Dermalogica. Ο,τι έχω δοκιμάσει από αυτήν την εταιρεία είναι εξαιρετικό και πραγματικά αξίζει κάθε ευρώ από την σχετικά υψηλή τιμή του. Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει φυσικά αντηλιακά φίλτρα άρα εγγυημένα ενδείκνυται και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Επίσης, υπόσχεται να μην σε προβληματίσει ως προς το τελείωμα της, όπως κάνουν πολλές αντηλιακές κρέμες που αφήνουν λευκή χροιά ή έντονη λιπαρότητα. Πραγματικά δε νιώθεις καθόλου ότι φοράς αντηλιακή και αυτό ξέρεις πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι. Τέλος, με όποιο προϊόν έχω χρησιμοποιήσει στη ρουτίνα μου πριν και μετά από αυτή την αντηλιακή, δεν έχει δείξει να έχει πρόβλημα συνύπαρξης, γεγονός που την κάνει ιδανική και για καθημερινή χρήση και κάτω από το makeup. Οι ξηρές επιδερμίδες ίσως θελήσουν μια extra ενυδάτωση κάτω από αυτή την κρέμα αλλά αυτό είναι κάτι που κατά τη γνώμη μου πρέπει κάποιος ούτως η άλλως να το ξεχωρίζει, άλλο πράγμα δηλαδή είναι η ενυδατική και άλλο η αντηλιακή.

 

Ecooking - Moisturizing Serum
Ecooking - Moisturizing Serum

  • Ecooking - Moisturizing Serum

Τη Δανέζικη εταιρεία Ecooking την έχω συναντήσει πολλές φορές σε κουτιά του Lookfantastic και έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα της, έχοντας από αυτά τις καλύτερες εντυπώσεις. Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ το ενυδατικό σέρουμ της Ecooking με υαλουρονικό οξύ και το έχω λατρέψει γιατί είναι πάρα πολύ ελαφρύ, δεν έχει άρωμα, απορροφάται αμέσως χωρίς να κολλάει και προσφέρει αυτό που υπόσχεται, πολύ καλή ενυδάτωση. Είναι η ιδανική επιλογή σέρουμ για όλες τις επιδερμίδες.

Αυτά λοιπόν ήταν, αν και λίγο αργοπορημένα, τα αγαπημένα του Οκτώβρη. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Καλή δύναμη σε όλους!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου