Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Unboxing Cherrybox Spring 2021

Γεια σας, γεια σας! Με αυτήν την κατάσταση της μόνιμης καραντίνας, έχω φτάσει στα όρια μου και το γεγονός ότι έχει έρθει η Άνοιξη δεν ανεβάζει και πολύ την ψυχολογία μου. Σκέφτηκα λοιπόν, για να φτιάξω λίγο τη διάθεση μου, να κάνω κάποιες ανοιξιάτικες αγορές. "Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις, την φτιάχνεις" είπε ο Ελύτης και από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς... Η πρώτη από τις αγορές μου ήταν το εποχικό Cherrybox που μόλις κυκλοφόρησε. Πράγματι, μόλις έφτασε και το άνοιξα, το σπίτι μύρισε Άνοιξη και χαμογέλασε λίγο το χειλάκι μου! 

Cherrybox Spring 2021
Cherrybox Spring 2021

Ένα πανέμορφο κουτί, αρωματισμένο με το Sensualite Aquatique της Hei Poa, ντυμένο με τα παλ χρώματα της Άνοιξης είναι το εποχικό κουτί του Cherrybox το οποίο μπορείς να αποκτήσεις με 22€ και δωρεάν μεταφορικά, ενώ η συνολική αξία των προϊόντων του κουτιού αυτή τη φορά ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και φτάνει τα 192€. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα:

 

Avant Skincare - Supreme Hyaluronic Acid Anti-Oxidising Duo Moisturiser

Το αγγλικό high end brand Avant Skincare το έχω συναντήσει αρκετές φορές σε κουτιά ομορφιάς του Lookfantastic. Μετά από αρκετές δοκιμές, δε μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ με κάποιο από τα πανάκριβα προϊόντα του ώστε να θεωρήσω ότι αξίζει να το αγοράσω πάλι. Το πρώτο προϊόν του Cherrybox, για παράδειγμα, το Supreme Hyaluronic Acid Anti-Oxidising Duo Moisturizer κοστίζει 115€. Ναι, καλά διάβασες και τα συστατικά του αλλά και η συσκευασία του δε μπορούν με τίποτα, κατά τη γνώμη μου, να δικαιολογήσουν την εξωφρενική τιμή του. Από τη μια λοιπόν, χαίρομαι πολύ που συναντώ προϊόντα ενός τόσο πολυτελούς brand στο Cherrybox, από την άλλη, είναι πολύ απίθανο να αγοράσω κάποιο από αυτά στη συνέχεια. 

Avant Skincare - Supreme Hyaluronic Acid Anti-Oxidising Duo Moisturiser
Avant Skincare - Supreme Hyaluronic Acid Anti-Oxidising Duo Moisturiser
 

Το συγκεκριμένο προϊόν που θα βρεις στο ανοιξιάτικο Cherrybox, είναι μια αντιρυτιδική κρέμα με βασικό ενεργό συστατικό τη βιταμίνη C, σε περιεκτικότητα <1% και σε μορφή όχι καθαρής βιταμίνης C (L-ascorbic acid), αλλά στη λιποδιαλυτή μορφή της, το ascorbyl palmitate που είναι λιγότερο δραστικό αλλά και ιδανικότερο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Συστατικά όπως έλαιο αβοκάντο, jojoba και υαλουρονικό οξύ, σε μικρή περιεκτικότητα (<1%), ενισχύουν την ενυδατική δράση της κρέμας, ενώ το άρωμα και οι σιλικόνες θα μπορούσαν και να απουσιάζουν από τη σύσταση της. Οι διθυραμβικές κριτικές για το προϊόν αυτό, καθώς θεωρείται το best seller της εταιρείας, με κάνουν να ανυπομονώ να το δοκιμάσω έχοντας πολύ μεγάλες προσδοκίες. 


Lottie London - Slay All Day Matte Liquid Lipstick 

Αν και έχω ξεπεράσει εδώ και καιρό τη φρενίτιδα με τα ματ lipsticks, δε λέω ποτέ όχι σε ένα καλό ματ υγρό κραγιόν, όπως είναι το επόμενο προϊόν του ανοιξιάτικου Cherrybox. Από τη νεοαφιχθείσα αγγλική εταιρεία Lottie London, το Slay All Day Matte Liquid Lipstick είναι ιδανικό για να το χρησιμοποιήσεις κάτω από τη μάσκα, καθώς είναι πάρα πολύ σταθερό, δε λερώνει τη μάσκα και δε φεύγει από τη θέση του με το φαγητό. Η υφή του είναι βελούδινη, το χρώμα πλούσιο και οι αποχρώσεις που κυκλοφορούν είναι πολύ φορέσιμες και ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Στο Cherrybox θα βρεις τυχαία επιλογή ανάμεσα στην ροζ απόχρωση Hun (αυτή έτυχε στο δικό μου κουτί) και τη nude απόχρωση Girl Pwr.

Lottie London - Slay All Day Matte Liquid Lipstick in shade Hun
Lottie London - Slay All Day Matte Liquid Lipstick in shade Hun


Mudmasky - Serum Infused Eye Mask

Από την Ολλανδική εταιρεία Mudmasky, μια εταιρεία που έχουμε συναντήσει αρκετές φορές σε προηγούμενα Cherrybox, το τρίτο προϊόν είναι μια μάσκα ματιών. Ένας συνδυασμός ισχυρών φυσικών αντιοξειδωτικών (εκχυλίσματα από blueberry, goji berry, kiwi, καρότο και σύκο)  και ενυδατικών συστατικών (υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη, σογιέλαιο) έχουν προστεθεί σε αυτή τη μάσκα. Αφού πρώτα κάνεις ένα patch test, την χρησιμοποιείς 1-2 φορές την εβδομάδα, ΠΟΤΕ πάνω από 3 φορές την εβδομάδα (η συμβουλή με κεφαλαία έρχεται από το site της εταιρείας). Η μάσκα αυτή υπόσχεται βελτίωση της ελαστικότητας και φωτεινότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια μετά από 4-7 χρήσεις, ενώ μετά από 7-12 χρήσεις θα πρέπει να γίνει ορατή και η εξομάλυνση κάποιων λεπτών γραμμών. Για να δούμε, για να δούμε! 

Mudmasky - Serum Infused Eye Mask
Mudmasky - Serum Infused Eye Mask

Brave New Hair - Keratin Mask Concentrate

Η επόμενη εταιρεία έρχεται από τη Βουλγαρία. Πρόκειται για τη Biopharma Hair Research, μια εταιρεία που είναι πάνω από 20 χρόνια στο χώρο και έχει κυκλοφορήσει πολλές σειρές μαλλιών και σώματος. Από τη σειρά μαλλιών Brave New Hair της Biopharma, εμείς θα δοκιμάσουμε την συμπυκνωμένη μάσκα μαλλιών με κερατίνη. Εκτός από αμινοξέα κερατίνης, η μάσκα περιέχει και έλαια από Baobab και Tamanu και υπόσχεται ενυδάτωση και ενδυνάμωση των μαλλιών, λάμψη και απαλότητα.

Brave New Hair - Keratin Mask Concentrate
Brave New Hair - Keratin Mask Concentrate

Nacomi - Savon Noir 

Ακολουθεί ένα προϊόν από την πολωνική εταιρεία Nacomi, ένα 100% φυσικό και χειροποίητο καθαριστικό προσώπου και σώματος, μια παραλλαγή του δημοφιλούς μαύρου μαροκινού σαπουνιού. Το Savon Noir, εκτός από αντιμικροβιακές έχει και απολεπιστικές ιδιότητες, λειτουργεί δηλαδή σαν ενζυματικό peeling και προσφέρει βαθύ καθαρισμό σε πρόσωπο και σώμα. Το συγκεκριμένο προϊόν κυκλοφορεί σε 4 εκδοχές, την Gold με ελαιόλαδο, την Rose με ροδόνερο, την Aloe με χυμό aloe vera και φυσικά την φυσική Black. Κάποια από αυτές θα τύχει και στο δικό σου κουτί ενώ σε εμένα έτυχε η Aloe.

Nacomi - Savon Noir with Aloe Vera
Nacomi - Savon Noir with Aloe Vera

Daily Concepts - Facial Scrubber

Eρχόμαστε στο τελευταίο προϊόν του Cherrybox από την αμερικάνικη πολυβραβευμένη εταιρεία Daily Concepts. Ένα διπλής όψης απολεπιστικό σφουγγάρι, ιδανικό για χρήση σε συνδυασμό με το μαύρο σαπούνι της Nacomi, θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην απομάκρυνση των ρύπων και της λιπαρότητας. Η θήκη μέσα στην οποία μπορείς να τοποθετήσεις τα δάκτυλα σου κάνει πανεύκολη τη χρήση του σφουγγαριού. Κάθε τρεις μήνες θα πρέπει να το αντικαταστήσεις με καινούργιο. Και αν ξεχαστείς, μην ανησυχείς, θα στο θυμίσει η ετικέτα του προϊόντος η οποία θα ξεθωριάσει όταν έρθει η ώρα για αντικατάσταση. Πολύ χρήσιμη πατέντα!

Daily Concepts - Facial Scrubber
Daily Concepts - Facial Scrubber

 

Πραγματικά, ένα από τα ωραιότερα κουτιά του Cherrybox, δε νομίζεις; Έξι full size προϊόντα, όλα χρηστικά και ιδανικά για όλες μας, προϊόντα που έχουν παραχθεί σε μεγάλο βαθμό από φυσικά συστατικά, από πολύ ενδιαφέρουσες εταιρείες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι cruelty-free ή/και vegan. Για αυτό το λόγο το ανοιξιάτικο κουτί έγινε αμέσως sold-out, έχε όμως το νου σου γιατί μπορεί να επανακυκλοφορήσει σε κάποια παραλλαγή. Κάνε subscribe στο Cherrybox για να ενημερώνεσαι άμεσα για τις κυκλοφορίες των εποχικών και limited edition κουτιών του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου