Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Unboxing Cherrybox Autumn 2021

Γεια σας, γεια σας! Με αυτά και τα άλλα πέρασε και αυτό το καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι που όλοι νομίζαμε ότι θα μας δώσει μια ανάσα από το δύσκολο χειμώνα της καραντίνας, όμως τελικά δε μας έκανε τη χάρη. Ας ελπίσουμε ότι το φθινόπωρο, εποχή αλλαγών και νέων ξεκινημάτων, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Μπαίνοντας στη νέα σεζόν, τα τελευταία χρόνια, η αναμονή του εποχιακού Cherrybox έχει πλέον γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια και το unboxing του μας γεμίζει σχεδόν πάντα με ενθουσιασμό.

Cherrybox Autumn 2021
Cherrybox Autumn 2021
 

Πάμε να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το φθινοπωρινό Cherrybox. Ας κάνουμε όμως πρώτα μια παύση και ας θαυμάσουμε τη συσκευασία. Κάθε κουτί Cherrybox αποτελεί ένα ξεχωριστό έργο τέχνης, πάντα με εικόνες που αντανακλούν την τρέχουσα εποχή, στη συγκεκριμένη περίπτωση "Back to the City" θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του κουτιού-πίνακα ζωγραφικής. Το ανοίγουμε και κάνουμε μια δεύτερη παύση για να απολαύσουμε τη μεθυστική μυρωδιά του Cotton Warm hug της εταιρίας The Gift Label με το οποίο έχει αρωματιστεί το κουτί. 

Cherrybox Autumn 2021
Cherrybox Autumn 2021
 

Προχωράμε όμως στη συνέχεια στα περιεχόμενα. Ας δούμε αναλυτικά τα προϊόντα του φθινοπωρινού Cherrybox.


Η Juliette Armand είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία διατηρεί χαμηλό προφίλ στα social media, δεν τη βλέπεις δηλαδή να πολυδιαφημίζεται, ίσως γιατί τα προϊόντα της τα βρίσκεις κυρίως σε κέντρα αισθητικής και πολύ λίγα eshops όπως το Cherrybox. Και μόνο το γεγονός ότι την εμπιστεύονται έμπειροι αισθητικοί μου δίνει τη σιγουριά για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας. Στο φθινοπωρινό Cherrybox βρήκα ένα σέρουμ ενυδάτωσης το οποίο έρχεται πάνω στην ώρα, καθώς το δέρμα μου, από τη διαρκή έκθεση στον καλοκαιρινό ήλιο, έχει αφυδατωθεί. Περιέχει καστορέλαιο και υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση καθώς και πανθενόλη, αργινίνη και ένα μείγμα φυτικών εκχυλισμάτων για προστασία από την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να φορεθεί καθημερινά πρωί/βράδυ κάτω από την ενυδατική μας.

Juliette Armand Elements Hydra Bonding Serum
Juliette Armand Elements Hydra Bonding Serum

Το επόμενο προϊόν είναι από την ιταλική εταιρεία προϊόντων επαγγελματικού μακιγιάζ Icona Milano την οποία γνωρίσαμε στο καλοκαιρινό Cherrybox. Σε αυτό το Cherrybox μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε άλλο ένα προϊόν από αυτήν την εταιρεία, μια κρέμα CC με φυσικά αντηλιακά φίλτρα (Titanium Dioxide) που παρέχουν μια χαμηλή αντηλιακή προστασία (SPF15), μικροχρωστικές που παρέχουν ελαφριά κάλυψη καθώς και υαλουρονικό οξύ και πρωτεΐνες μεταξιού που παρέχουν ενυδάτωση. Τέλος, οι σιλικόνες που περιέχει δίνουν στην CC κρέμα και δράση primer, καλύπτοντας τις ατέλειες και τους πόρους και κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο λεία και πιο ομοιόμορφη.

Icona Milano CC Icona
Icona Milano CC Icona

Η πολωνική εταιρεία προϊόντων περιποίησης μαλλιών με το πρωτότυπο όνομα Trust my Sister εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Cherrybox και μας ενθουσιάζει με τις υπέροχες, λιλά συσκευασίες της. Το πρώτο προϊόν που θα δοκιμάσουμε είναι ένα σέρουμ μαλλιών με έλαιο baobab και έλαιο καρύδας. Η λίστα συστατικών περιέχει αυτά τα δυο και τις απαραίτητες σιλικόνες και άρωμα, συνολικά 5 μόνο συστατικά, είναι δηλαδή ένα αρκετά καθαρό προϊόν που υπόσχεται ενυδάτωση και ενδυνάμωση της τρίχας, όγκο και προστασία από φθορές χωρίς να βαραίνει. Δυο τρόποι χρήσης προτείνονται από την εταιρεία. Στον πρώτο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το προϊόν σε στεγνά μαλλιά πριν από το λούσιμο, σαν θεραπεία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορείς να το εφαρμόσεις, όχι μόνο στις άκρες αλλά και στο τριχωτό και κατά μήκος των μαλλιών για τόνωση, θρέψη και ενδυνάμωση. Στον δεύτερο τρόπο, το χρησιμοποιείς μετά το λούσιμο σε βρεγμένα μαλλιά, σε άκρες και σε μήκος και επιτυγχάνεις έτσι, λάμψη, ενυδάτωση και έλεγχο φριζαρίσματος και έτσι προετοιμάζεις τέλεια τα μαλλιά σου για το styling που ακολουθεί.

Trust My Sister Serum for Hair Ends
Trust My Sister Serum for Hair Ends

Και ερχόμαστε στο προϊόν που δίνει λάμψη και έντονο χρώμα στο φθινοπωρινό κουτί με την παιχνιδιάρικη φούξια συσκευασία της. Έρχεται από μια ακόμα ιταλική εταιρεία προϊόντων skincare, τη Zago Milano και πρόκειται για μια κρέμα ενυδατική που λειτουργεί και ως primer. Περιέχει εκχύλισμα ροδιού, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε, λακτικό οξύ και ένα σύμπλεγμα φυτικών εκχυλισμάτων που παρέχουν αντιοξειδωτική δράση, προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και 24ωρη ενυδάτωση. Με ανάλαφρη σύσταση, απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και είναι ιδανική για εφαρμογή κάτω από το μακιγιάζ. 

Zago Milano Bella Pronta 24h Priming Moisturizer
Zago Milano Bella Pronta 24h Priming Moisturizer

Μια συσκευασία με δυο latex-free blenders είναι το επόμενο προϊόν που έρχεται από την ελληνική εταιρεία Dimitris Stratos. Το μικρό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να απλώσεις το concealer κάτω από τα μάτια, ενώ το μεγάλο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να απλώσεις το foundation ή το κρεμώδες ρουζ/highlighter στο πρόσωπο. Το βρέχεις και το στραγγίζεις πρώτα και μετά το χρησιμοποιείς ταμποναριστά στην επιφάνεια του προσώπου για να έχεις τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς να το ξεπλένεις πάντα μετά τη χρήση.

Dimitris Stratos Beauty Blender
Dimitris Stratos Beauty Blender

Από την ισπανική Feel Free έρχεται το τελευταίο προϊόν το οποίο πολύ θα ήθελα να το έβλεπα σε full size στο κουτί, ιδιαίτερα αφού διάβασα τη λίστα των συστατικών του και είδα ότι το 99,39% είναι φυσικής προέλευσης. Μια κρέμα σώματος με εκχυλίσματα φρούτων και φυτικά έλαια, η οποία προσφέρει θρέψη, ενυδάτωση και σύσφιξη και τη βρίσκεις είτε με άρωμα δροσερού λεμονιού είτε με άρωμα blueberries, είναι ιδανική προσθήκη στο φθινοπωρινό κουτί για να επαναφέρουμε την επιδερμίδα μας στα φυσιολογικά επίπεδα μετά τον έντονο ήλιο του καλοκαιριού.

Feel Free Lemon Body Cream
Feel Free Lemon Body Cream
 

Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα του φθινοπωρινού Cherrybox. Η αλήθεια είναι ότι όταν άνοιξα το κουτί δεν ενθουσιάστηκα, κυρίως γιατί τα περισσότερα προϊόντα προέρχονται από εταιρείες τελείως άγνωστες σε μένα. Όταν όμως μπήκα στη διαδικασία να μελετήσω ένα-ένα τα προϊόντα, να δω τα συστατικά τους, να ερευνήσω το background και τη φιλοσοφία των εταιρειών, διαπίστωσα πόσο πραγματικά εξαιρετική είναι η σύνθεση του φθινοπωρινού Cherrybox. Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω όλα!

Cherrybox Autumn 2021
Cherrybox Autumn 2021
 

Πως σας φάνηκε το Cherrybox; Αν δεν το έχετε αγοράσει ήδη, οριακά προλαβαίνετε γιατί προβλέπεται να γίνει πάλι χαμούλης και να εξαντλείται μέσα στην εβδομάδα. Βρείτε το εδώ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου