Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Memebox Superbox #72 Etude House - Finally in my house!

Πρώτη του Δεκέμβρη σήμερα και ήρθε επιτέλους το δεύτερο μου Memebox! Αυτή τη φορά περίμενα πολύ, μα πάρα πολύ, είχα δει εντωμεταξύ τα περιεχόμενα από αναρτήσεις άλλων bloggers και είχα σκάσει που ακόμα δεν είχε φτάσει στα χέρια μου. Δεν θα μακρηγορήσω γιατί με πιάνει καμιά φορά η φλυαρία, θα προχωρήσω κατευθείαν στην περιγραφή του κουτιού (με περιμένει και ένα βουνό από ρούχα για σιδέρωμα και είναι κάτι που δεν παίρνει άλλη αναβολή, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ!!!).


Memebox has just arrived
Memebox has just arrived

Το κουτάκι που έλαβα αυτή τη φορά από το Memebox ανήκει στην κατηγορία Superboxes τα οποία είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά περιέχουν μόνο full size προϊόντα και έχουν πιο συγκεκριμένη θεματολογία. Αυτό το Superbox ήταν σε συνεργασία με μια αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών, την Etude House. Η Etude House είναι ίσως η πιο γνωστή κορεάτικη εταιρεία στις περισσότερες beauty addicts, έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό κυρίως από νεαρά κορίτσια τα οποία έχουν ξετρελαθεί με τις υπέροχες, χαριτωμένες συσκευασίες των προϊόντων της αλλά και τις οικονομικές τιμές τους.



Memebox Superbox #72 Etude House
Memebox Superbox #72 Etude House


Για να δούμε λοιπόν ένα ένα τα περιεχόμενα του κουτιού μου.

  • Etude House Oh My Lash Mascara Top Coat (full size $5)
Ένα top coat για τις βλεφαρίδες. Απλώνεται πάνω από τη μάσκαρα και υπόσχεται διάρκεια και λάμψη στις βλεφαρίδες. Μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στο νεσεσέρ μου! 


Etude House Oh My Lash Mascara Top Coat
Etude House Oh My Lash Mascara Top Coat

  • Etude House Moistfull Collagen Cream (full size $18)
Είναι ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα της Etude House, με πολύ καλές κριτικές. Μια λεπτόρρευστη κρέμα που απορροφάται γρήγορα και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη στο πρόσωπο. Περιέχει θαλάσσιο κολλαγόνο και ένα έκκριμα από ένα σπάνιο δέντρο, το Baobab το οποίο λέγεται και "δέντρο της ζωής".  Συνοδεύεται από μια μικρή συσκευασία essence από την ίδια σειρά και μια μικρή σπάτουλα.


Etude House Moistfull Collagen Cream
Etude House Moistfull Collagen Cream

  •  Etude House Play Therapy Sleeping Pack (full size $10)
Με ένα συνδυασμό συστατικών όπως ρόδι, βούτυρο από καρπούς μάνγκο και έλαιο από νυχτολούλουδο και με ένα πλούσιο σύμπλεγμα κολλαγόνου, αυτή η κρέμα-μάσκα νυχτός υπόσχεται θρέψη και σύσφιξη στις ξηρές επιδερμίδες. Δυστυχώς, η δική μου δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία οπότε μάλλον αυτή η μασκούλα με την ωραία φατσούλα θα βρει το δρόμο της στο νεσεσέρ της αδερφής μου.



Etude House Play Therapy Sleeping Pack
Etude House Play Therapy Sleeping Pack

 
  • Etude House Belle Dress Pretty Look Shower Cologne (full size $8 ml)
Ένα supercute μπουκαλάκι με κολόνια την οποία χρησιμοποιείς στο σώμα σου μετά το ντους. Μια ελαφριά νότα δροσιάς με φρουτώδες άρωμα, με νότες γιασεμιού και musk. Το ενδιαφέρον είναι ότι περιέχει και υαλουρονικό οξύ, οπότε υποθέτω ότι παρέχει και κάποια ενυδάτωση στο σώμα.

 
Etude House Belle Dress Pretty Look Shower Cologne
Etude House Belle Dress Pretty Look Shower Cologne
   
  • Etude House Face Conditioning Fixer (full size $12)
Ένα προϊόν που φιξάρει το μακιγιάζ. Χρησιμοποιείται είτε πριν το makeup για να ενυδατώσει ή να καλμάρει τα ευαίσθητα δέρματα, είτε μετά το makeup για να το φιξάρει και να του δώσει μεγαλύτερη διάρκεια.
 

Etude House Face Conditioning Fixer
Etude House Face Conditioning Fixer

 
  • Etude House Brow Mascara (full size $7)
Νομίζω ότι αυτό ήταν το προϊόν που με ενθουσίασε περισσότερο. Λατρεύω τα προϊόντα για τα φρύδια και έτσι, καταχάρηκα όταν είδα αυτή την μάσκαρα φρυδιών στο κουτάκι μου. Ακόμα περισσότερο χάρηκα γιατί μου έτυχε και η απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο στα χρώματα μου.
 

Etude House Brow Mascara
Etude House Brow Mascara


Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα συμπαθητικό Superbox, μια αρκετά καλή εισαγωγή στα προϊόντα της Etude House. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ και αυτός ήταν περισσότερο ο λόγος που αγόρασα το συγκεκριμένο κουτάκι, έχοντας ενθουσιαστεί με το προηγούμενο κουτάκι συνεργασίας με την Etude House που είχε κάνει το Memebox. Επίσης, η συνολική αξία του κουτιού (60$), αν και διπλάσια από την τιμή του, δεν είναι τόσο υψηλή όπως σε άλλα κουτάκια που η συνολική αξία τους ξεπερνάει τα 100$. Παρόλα αυτά, εκτός από τη κρέμα νυχτός, είναι όλα προϊόντα που θα τα χρησιμοποιήσω και πιστεύω ότι θα τα ευχαριστηθώ.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο κουτάκι από Memebox;




6 σχόλια:

  1. πολύ όμορφα προϊόντα περιέχει το κουτάκι σου!
    να τα ευχαριστηθείς όλα!

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ fay μου! Είναι όλα ωραία και σε πολύ χαριτωμένες συσκευασίες. Φιλιά και καλή σου μέρα!!!

      Διαγραφή
  2. Ενδιαφερον το κουτακι σου!
    Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω παρει κανενα τετοιο κουτακι ουτε ελληνικο και ουτε ξενο γιατι δεν ξερεις τι θα σου τυχει και αν δεν μ αρεσει κατι μετα θα κλαιω τα λεφτα μου :p
    Επιπλεον, ηθελα να σου πω οτι το review σου στα 2 γνωστα λαδακια που εκανες ηταν εξαιρετικο!
    Α!
    Σε ευχαριστω πολυυ και για την εγγραφη σου στο blog μου ευχομαι και για το δικο σου οτι καλυτερο!
    Φιλια! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Ευχομαι και στο δικο σου blog τα καλυτερα!
      Καλα κανεις και δεν μπαινεις στον πειρασμο να αγορασεις κουτακια, οσες απο εμας εχουμε δοκιμασει αυτο το σπορ εχουμε παθει εθισμο και, οπως ειπες και εσυ, τα ρισκα ειναι πολλα. Δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω κλαψει τα λεφτα μου γιατι βρηκα προιοντα που δε μου αρεσαν ή που δε ταιριαζαν στις αναγκες μου!
      Φιλια!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο κουτάκι! Το παρέλαβα και εγώ πριν λίγες μέρες, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω unboxing... Πάντως έχουμε ακριβώς την ίδια άποψη! Περίμενα και εγώ 2-3 προϊόντα μακιγιάζ, μάλιστα ευχόμουν να έχει κάποιο προϊόν βάσης! Ενδιαφέροντα προϊόντα όλα πάντως και ανυπομονώ να ξεκινήσω να τα χρησιμοποιώ! Σου εύχομαι να τα ευχαριστηθείς! Και μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις όταν έχουμε σχηματίσει γνώμη!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω, περιμενα και εγω καποια ΒΒ ή CC μεσα στο κουτακι γιατι σε αυτο το ειδος η Etude House εχει μεγαλη επιτυχια.
      Ανυπομονω να δω και το δικο σου review!
      Φιλια!!!

      Διαγραφή