Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Detox the Natural Way - Go Natural Glowbox

Γεια σας, γεια σας όμορφες! Ο Γενάρης πλησιάζει στο τέλος του και έχουμε επανέλθει στους ρυθμούς μας, έχουμε βάλει τους στόχους μας για το 2016 και ξεκινάμε τον αγώνα για την υλοποίηση τους με πάθος και ενθουσιασμό. Ένας από τους στόχους που θέτουν πολλοί ιδιαίτερα για τον μήνα αυτό είναι η αποτοξίνωση από τις κραιπάλες των Χριστουγέννων. Στις γιορτές φάγαμε λίγο παραπάνω, ήπιαμε λίγο παραπάνω, ξενυχτήσαμε λίγο παραπάνω. Έτσι, τώρα που επιστρέψαμε στην καθημερινότητα, πολλοί αποφασίσαμε να αποτοξινωθούμε είτε με διατροφή και άσκηση είτε με ιδιαίτερη περιποίηση στην κουρασμένη από τα ξενύχτια και τα βαριά μακιγιάζ επιδερμίδα. Το Glowbox λοιπόν προσέγγισε αυτή μας την επιθυμία παρουσιάζοντας τη δική της "Φυσική" πρόταση με ένα all natural and organic κουτάκι.


Go Natural box by Glowbox
Go Natural Glowbox (Jan-Feb 2016)

Το Go Natural κουτί του Glowbox έφτασε λοιπόν με αρκετά καλούδια και σχεδόν όλα full size. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι περιείχε.

Figs & Rouge - Pure & Natural Κρέμα Χεριών, 80ml/8,70€
Πάντα χαίρομαι όταν συναντώ κρέμες χεριών στα κουτάκια που λαμβάνω. Από την εταιρεία Figs & Rouge μια κρέμα για τα χέρια και τα νύχια με πλούσια αντιοξειδωτικά και βούτυρο κακάο ήταν μια ευχάριστη ανακάλυψη. Έχει διακριτικό φρουτώδες άρωμα, καθόλου λιπαρή υφή, απορροφάται αμέσως και αφήνει στα χέρια μια απαλότητα που διαρκεί. 

Figs & Rouge - Pure & Natural Hand Cream
Figs & Rouge - Pure & Natural Hand Cream

Kae Organic - Παραδοσιακή Μαροκινή Μάσκα Αργίλου, 200 gr/18€
Αν και είχα λάβει σε παλιότερο κουτάκι παρόμοιο προϊόν, ευχαριστήθηκα που συνάντησα ένα full size βαζάκι με παραδοσιακή μαροκινή μάσκα αργίλου από την Kae Organic.

Kae Organic - Rhassoul
Kae Organic - Rhassoul naturel du Maroc

Born to Bio - Αφρόλουτρο, 300 ml/4,50€
Από την εταιρεία Born to Bio ένα αφρόλουτρο με άρωμα Monoi Coconut. Έχω δοκιμάσει αφρόλουτρο από αυτήν την εταιρεία και δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Έχει πολύ ανεπαίσθητο άρωμα το οποίο δε μένει καθόλου και κάνει ελάχιστο αφρό. Στα θετικά του βέβαια πάντα είναι το γεγονός ότι είναι ένα 99.5% φυσικό προϊόν και δεν περιέχει parabens.

Born to Bio Shower Gel
Born to Bio Shower Gel

REN Skincare - Instant Firming Beauty Shot, 30ml/52€
Αγαπώ αυτήν την εταιρεία. Το προϊόν αυτό σε ειδικό μέγεθος είναι αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο σε αυτό το κουτάκι γιατί ήθελα καιρό να το δοκιμάσω. Είναι ένας ορός σε μορφή τζελ που υπόσχεται σύσφιξη και ανόρθωση της επιδερμίδας. Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές και ανυπομονώ να σχηματίσω και εγώ τη δική μου άποψη.

REN Skincare - Instant Firming Beauty Shot
REN Skincare - Instant Firming Beauty Shot

Zao Organic Makeup - Μολύβι Ματιών, 9,90€
Είχα δει sneak peeks του κουτιού και το γνώριζα ότι θα συναντήσω ένα μολύβι ματιών. Αυτό όμως που φοβόμουν και δεν ήθελα καθόλου ήταν άλλο ένα μαύρο μολύβι. Παρόλα αυτά, η εταιρεία Zao Organic Makeup, την οποία δεν γνώριζα, είναι η φυσική πρόταση για ένα μακιγιάζ με προϊόντα με απαλές συνθέσεις και με οργανικά πιστοποιημένες φόρμουλες που σέβονται την επιδερμίδα.

Zao Organic Makeup Eyeliner Pencil
Zao Organic Makeup Eyeliner Pencil

Fresh Line - Θεραπεία Χειλιών, 4,90€
Ένα lip balm σε μορφή στικ με 98% φυσικά συστατικά. Με γεύση σοκολάτας, σίγουρα σου ανοίγει την όρεξη για γλυκό!!!

Fresh Line Chocolate Softening Lip Therapy
Fresh Line Chocolate Softening Lip Therapy

Αυτά λοιπόν ήταν τα περιεχόμενα του Go Natural κουτιού. Προϊόντα που με ενθουσίασαν; Σίγουρα η κρέμα χεριών από την Figs & Rouge, το Instant Firming Beauty Shot της REN και η θεραπεία χειλιών της Fresh Line. Προϊόντα που με άφησαν αδιάφορη; O άργιλος της Kae και το αφρόλουτρο της Born to Bio. Προϊόντα που η παρουσία τους με απογοήτευσε; Το μαύρο μολύβι της Zao Organic, θα προτιμούσα ένα άλλο χρώμα. Σε γενικές γραμμές αυτό το κουτάκι, παρόλο που δε με ενθουσίασε, με άφησε ικανοποιημένη γιατί η αξία του κουτιού ξεπέρασε αρκετά την τιμή του (24€) και όλα τα προϊόντα του είναι χρήσιμα και ενδιαφέροντα.

Εσείς δοκιμάσατε το Go Natural κουτάκι του Glowbox; Οι συνδρομές είναι ακόμα ανοικτές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου