Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Korres Wild Rose Face Oil - A Must-Have

Καλησπέρα όμορφες! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προϊόν που έφτασε πρόσφατα στα χέρια μου και αμέσως με κέρδισε. Δεν ήθελε και πολύ προσπάθεια βέβαια, δώσε μου έλαιο προσώπου, δώσε μου άγριο τριαντάφυλλο και πάρε μου την ψυχή!!!

Εργασιακός πυρετός κυριαρχεί τώρα τελευταία στα επιτελεία του Korres και οι κυκλοφορίες νέων προϊόντων κάνουν την εμφάνιση τους η μια μετά την άλλη με τέτοια συχνότητα που δεν τις προλαβαίνουμε. Έτσι, μετά από τις απίστευτα όμορφες παλετίτσες,

Korres Volcanic Minerals Eyeshadow palette in Warm Nude
Korres Volcanic Minerals Eyeshadow palette in Warm Nude

μετά από την καταπληκτική φθινοπωρινή συλλογή βερνικιών,

Korres Fall 2015 Inspired by Nature Nail polish Collection
Korres Fall 2015 Inspired by Nature Nail polish Collection

και μετά από τα Morello lipsticks που σας έχουν ξετρελάνει (ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά ακούω τα καλύτερα!), μια νέα κυκλοφορία, επετειακή αυτή τη φορά, έρχεται να μας συναρπάσει.
Η εταιρεία Korres για να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου καλλυντικού της προϊόντος από Άγριο Τριαντάφυλλο παρουσίασε εδώ και μερικές μέρες το Wild Rose Advanced Brightening & Nourishing Face Oil, μια συλλεκτική, εξελιγμένη έκδοση του πρώτου εκείνου ελιξιρίου ομορφιάς. Δεν έχασα λοιπόν την ευκαιρία και μόλις το είδα στα online φαρμακεία έσπευσα.

Wild Rose Advanced Brightening & Nourishing Face Oil
Wild Rose Advanced Brightening & Nourishing Face Oil

Για τις ευεργετικές ιδιότητες του Άγριου Τριαντάφυλλου έχουμε μιλήσει άπειρες φορές. Η Korres χρησιμοποιώντας το ως το κυριότερο ενεργό συστατικό σε αυτό το προϊόν, εξέλιξε την δράση του προσθέτοντας μια μορφή βιταμίνης C, την SUPER C, η οποια ενισχύει τη δυνατότητα απορρόφησής στο δέρμα κατά 1000% για ακόμα περισσότερη λάμψη. Στα συστατικά του συμπεριλαμβάνονται επίσης εκχυλίσματα physalis angulata και ginger, φυτικό σκουαλένιο, έλαια βερίκοκου και ηλίανθου ενώ μέσα στο μπουκαλάκι βρίσκονται και αληθινά πέταλα από τριαντάφυλλο. 
Όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα  πανάλαφρο σε σύσταση έλαιο προσώπου που απορροφάται σχεδόν αμέσως ακόμα και από το δικό μου μεικτό δέρμα. Λίγες μέρες το χρησιμοποιώ και το έχω ερωτευτεί παράφορα, βάζοντας στην άκρη το λάδι από άγριο τριαντάφυλλο της Trilogy που χρησιμοποιούσα. Το πρωί ξυπνάω με ένα πρόσωπο σούπερ απαλό ενώ χρησιμοποιώντας το εδώ και μια εβδομάδα δεν έχω παρατηρήσει κανένα ερεθισμό παρόλο που το πρόσωπο μου αντιδρά συνήθως με ακμή στα έλαια προσώπου.

Wild Rose Advanced Brightening & Nourishing Face Oil
Wild Rose Advanced Brightening & Nourishing Face Oil

Κάθε βράδυ χρησιμοποιώ 3 σταγόνες σε καθαρό πρόσωπο και το απλώνω κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Το μπουκαλάκι περιέχει 30 ml προϊόντος και σίγουρα θα κρατήσει για αρκετούς μήνες. Η τιμή του στα 30€ περίπου αλλά με την έκπτωση των online φαρμακείων μπορείς να το βρεις κοντά στα 20€.

Αυτά από μένα. Όμως όχι, δεν τελειώσαμε εδώ, τώρα ακολουθούν τα ωραία! Μια τυχερή λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αυτό το φανταστικό προϊόν της Korres αρκεί να αφήσει ένα σχόλιο με το e-mail της κάτω από αυτή την ανάρτηση. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για κατοίκους Ελλάδας και θα λήξει την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 23:59. Το επόμενο βράδυ θα ανακοινωθεί ο νικητής (σε καινούργια ανάρτηση αλλά και στη σελίδα του blog στο Facebook) με τον οποίο θα επικοινωνήσω άμεσα και ο οποίος θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 72 ωρών για να κατοχυρώσει το δώρο του.

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και ανυπομονώ να δω τις συμμετοχές σας εδώ αλλά και στον άλλο διαγωνισμό που τρέχει. Πολλά φιλιά!!!

Χορηγοί επικοινωνίας: saveandwin.gr, kerdiseto.gr.

**** O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ****


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου