Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Welcoming 2016 Giveaway

Γεια σας, γεια σας αγαπημένες! Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένο και καλότυχο το 2016, με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με αισιόδοξη διάθεση, ελπίζοντας πάντα να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Επιστρέφουμε σιγά σιγά στις παλιές μας συνήθειες με νέες αναρτήσεις, reviews αλλά και παρουσιάσεις νέων προϊόντων. Για να καλωσορίσουμε όμως το νέο χρόνο με την μεγαλοπρέπεια που του αρμόζει, επιβάλλεται ένας διαγωνισμούλης, δεν νομίζετε;

Welcoming 2016


Αποφάσισα λοιπόν να συλλέξω σε ένα κουτάκι κάποια προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που πέρασαν τα σκληρά δοκιμαστικά τεστ με επιτυχία μέσα στο 2015 και να το χαρίσω σε μια τυχερή. Στην φωτό φαίνονται κάποια από τα προϊόντα που θα είναι στο κουτί αλλά ακόμα είμαι σε διαδικασία συλλογής και θα προστεθούν και μερικά ακόμα, εξάλλου καλό είναι να υπάρχει και το στοιχείο της έκπληξης. Και αν ανησυχήσατε και είπατε "μα τι έπαθε αυτή και δεν έχει ούτε ένα βερνίκι νυχιών", εννοείται πως θα έχει!!!

Welcoming 2016 with a Beauty Box with 2015 Favorites
Welcoming 2016 with a Beauty Box with 2015 Favorites

Η διαδικασία είναι πλέον γνωστή, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω υποχρεωτικά βήματα.
  1. Να γίνετε μέλη στο blog (πατώντας το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που γράφει "Γίνετε μέλη αυτού του ιστότοπου")
  2. Να κάνετε Like στη σελίδα του blog στο Facebook
  3. Να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση με το όνομα σας στο Facebook για να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας.
Προαιρετικά, κερδίζετε μια extra συμμετοχή κάνοντας Share (public) στην φωτογραφία εδώ.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για κατοίκους Ελλάδας και θα λήξει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 23:59. Το επόμενο βράδυ θα ανακοινωθεί ο νικητής (σε καινούργια ανάρτηση αλλά και στη σελίδα του blog στο Facebook) με τον οποίο θα επικοινωνήσω άμεσα και ο οποίος θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 72 ωρών για να κατοχυρώσει το δώρο του.

Αυτά λοιπόν από μένα. Ελπίζω να σας αρέσει ο διαγωνισμός και περιμένω με ανυπομονησία τις συμμετοχές σας. Πολλά φιλιά από μένα, να περνάτε όμορφα!!!

Χορηγοί επικοινωνίας: saveandwin.gr, kerdiseto.gr.


**** O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ****


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου