Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Maybelline The Blushed Nudes Palette

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια παλέτα σκιών που κυκλοφόρησε πρόσφατα και που λογικά θα πρέπει να χαροποίησε τις φανατικές των nude αποχρώσεων στο μακιγιάζ. Η Maybelline, αφού κυκλοφόρησε την παλέτα The Nudes σε γήινες μπεζ-καφέ-μπρονζέ αποχρώσεις (δείτε το review μου εδώ) συνέχισε με την κυκλοφορία της The Blushed Nudes με συνδυασμούς από ροδακινί, ροζ, μωβ, καφέ και μπρονζέ σκιές.


Maybelline The Blushed Nudes palette
Maybelline The Blushed Nudes palette


Η συσκευασία, ίδια με την συσκευασία των The Nudes, περιέχει 12 σκιές από τις οποίες μόνο μια είναι ματ ενώ οι υπόλοιπες είναι σατινέ και shimmering. Η τιμή της, στα 15€, είναι αρκετά οικονομική για την ποσότητα και το αριθμό σκιών που περιέχει.

Maybelline The Blushed Nudes palette in flash light
Maybelline The Blushed Nudes palette in flashlight


Maybelline The Blushed Nudes palette in day light
Maybelline The Blushed Nudes palette in day light

Πάμε να δούμε swatches από τις σκιές. Η πάνω σειρά περιέχει 5 ανοιχτόχρωμες σκιές σε λευκό, ροζ-χρυσό, χρυσό και ανοικτό ροζ και είναι ιδανικές για βάση, ενώ η πέμπτη από αυτές, μια ανοικτή μωβ, είναι και η μοναδική ματ σκιά της παλέτας. Η έκτη σκιά είναι μια πιο σκουρόχρωμη καφέ-μωβ απόχρωση.

Swatches of upper row of Maybelline The Blushed Nudes, over UD primer
Swatches of upper row of Maybelline The Blushed Nudes, over UD primer

Η δεύτερη σειρά έχει περισσότερο ενδιαφέρον γιατί περιέχει πιο έντονες αποχρώσεις σε ροδακινί, ροζ, καφέ, μπρονζέ και η υφή τους είναι shimmering.

Swatches of lower row of Maybelline The Blushed Nudes, over UD primer
Swatches of lower row of Maybelline The Blushed Nudes, over UD primer

Η άποψη μου
Προσωπικά, ως φανατική των ματ υφών, απογοητεύτηκα από το γεγονός ότι η παλέτα περιείχε μια μόνο ματ σκιά. Από πλευράς απόδοσης χρώματος, πάλι απογοητεύτηκα λίγο από τις ανοιχτόχρωμες σκιές οι οποίες χωρίς primer φαίνονται ελάχιστα, ενώ ακόμα και με primer θέλουν αρκετό δούλεμα για να δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, εκτός από την ματ απόχρωση και τις μπρονζέ, ροζ-χρυσές αποχρώσεις, οι υπόλοιπες είχαν μια υφή κιμωλίας. Παρόλα αυτά, όσες αγαπάτε τις σατινέ/shimmering υφές και θέλετε μια οικονομική παλέτα με πολλές όμορφες αποχρώσεις που θεωρούνται dupes των σκιών της Naked 3 της UD, νομίζω ότι θα γοητευτείτε από την The Blushed Nudes.

Εσείς έχετε δοκιμάσει αυτήν τη νέα παλέτα της Maybelline; Περιμένω τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας! Φιλιά και Καλό Σαββατόβραδο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου