Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

International Beauty Boxes - part 1

Πλησιάζουν δυο χρόνια από τότε που δειλά δειλά άρχισαν να κυκλοφορούν τα beauty boxes στην Ελλάδα και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχω πλέον εθιστεί σε αυτά τα κουτάκια-εκπλήξεις. Θα μπορούσα εύκολα να γίνω μέλος των ΑΒΒΑ (Anonymous Beauty Box Addicts) αν υπήρχε κάποιος τέτοιος σύλλογος.

Προσπαθώντας να δω τι γίνεται έξω από τα Ελληνικά σύνορα, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν άπειρα beauty boxes αλλά ελάχιστα δυστυχώς είναι αυτά που αποστέλλονται στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, έκανα μια μικρή έρευνα και ανακάλυψα κάποια sites στα οποία μπορείς να παραγγείλεις beauty boxes και να νιώσεις και εσύ την έξαψη της αναμονής αυτών των μικρών θησαυρών.

Πάμε λοιπόν!!! Επειδή θα έβγαινε αρκετά μεγάλο το post, αναγκαστικά το χώρισα σε δύο μέρη.


Memebox Global
Memebox Global

Memebox
Αυτή την στιγμή, γίνεται χαμός με το Memebox, ένα κορεάτικο online shop, που προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε beauty boxes, πολλά μάλιστα από τα οποία έχουν κάποια συγκεκριμένη θεματολογία και αφορούν συγκεκριμένα προβλήματα όπως λιπαρότητα, ξηρότητα κλπ. ή συγκεκριμένες ανάγκες όπως αντιγήρανση, καθαρισμός, μακιγιάζ κλπ.

Η επιτυχία του κουτιού οφείλεται και στη μεγάλη ποικιλία, αλλά και στο γεγονός ότι η τιμή του κουτιού είναι κατά πολύ μικρότερη από την συνολική αξία των προϊόντων που περιέχει. Τα περισσότερα είναι full size, πράγμα σπάνιο σε σχέση με όλα τα άλλα beauty boxes, ελληνικά και international που αποτελούνται κυρίως από δείγματα και travel sized προϊόντα.

Γενικά, το Memebox δεν λειτουργεί σε μηνιαία βάση όπως τα περισσότερα beauty boxes αλλά βγάζει σχεδόν καθημερινά, καινούργια κουτάκια. Αυτό είναι το μόνο αρνητικό, για την τσέπη μας βέβαια, γιατί μπορούμε πολύ άνετα να ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό μας. Εγώ τουλάχιστον, με νύχια και με δόντια προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μη ξοδέψω όλο μου το μισθό στα πολυαγαπημένα memeboxes. Δείτε το πρώτο μου memebox εδώ.



Lookfantastic Beauty box
Lookfantastic Beauty Box

Lookfantastic
Είναι πολύ γνωστό το αγγλικό online shop Lookfantastic. Έχει όλες τις γνωστές μάρκες καλλυντικών, περιποίησης και μακιγιάζ και είναι αρκετά ενημερωμένο με καινούργια προϊόντα αλλά και με μάρκες δυσεύρετες στην Ελλάδα. Από τον Σεπτέμβρη κυκλοφόρησε και το δικό του beauty box που μου φάνηκε super από τα reviews που είδα και έτσι παρήγγειλα ένα για τον Νοέμβριο. Προλαβαίνετε να προ-παραγγείλετε το κουτάκι του Δεκεμβρίου. Το κουτάκι κοστίζει 19,50 € και έχει δωρεάν μεταφορικά.


Abeautifulworld Beauty Box
Abeautifulworld Beauty Box

A beautiful world
Στο αγγλικό site Abeautifulworld, εκτός από τα εξαιρετικά οργανικά προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στο online shop του, κάθε 6 μήνες κυκλοφορεί και ένα beauty box. Πρόλαβα και πήρα το κουτάκι για το φθινόπωρο/χειμώνα 2014 και πολύ μου άρεσε (δείτε review εδώ), αν και βγαίνει λίγο ακριβό, 20£ + 12£ μεταφορικά. Σίγουρα θα το ξαναδοκιμάσω όταν θα βγεί την άνοιξη και περιμένω και κάτι καλό να βγει προς τα Χριστούγεννα.



Petit Vour Beauty Box
Petit Vour Beauty Box


Petit Vour


Petit vour
Το σήμα του Petit Vour (pet-ee vohr) με τα κουνελάκια δίνει μια ιδέα για το βασικό στόχο αυτού του online shop. Όλα τα προϊόντα του είναι animal-free και cruelty-free! Εκτός από τα πολυτελή προϊόντα του, το petitvour κυκλοφορεί και ένα μηνιαίο beauty box. Εδώ, όπως και σε πολλά άλλα sites που έχουν beauty boxes, λειτουργεί η έννοια της συνδρομής. Κάνοντας μια μηνιαία συνδρομή, για παράδειγμα, σημαίνει ότι δίνεις τον λογαριασμό Paypal ή τον αριθμό πιστωτικής και σε χρεώνουν στις αρχές κάθε μήνα για το κουτάκι που θα σου στείλουν. Αυτό λίγο με φοβίζει αλλά επειδή είδα από διάφορα reviews ότι είναι αρκετά ενδιαφέροντα τα προϊόντα του Petitvour, λέω κάποια στιγμή να το δοκιμάσω. Μπορείς φυσικά, οπότε θέλεις, να διακόψεις την συνδρομή. Για τους international πελάτες η συνδρομή είναι στα 30$ μαζί με τα μεταφορικά.


Herfashionbox Beauty and Fashion Box
Herfashionbox Beauty and Fashion Box

Herfashionbox
Ένα λίγο διαφορετικό κουτάκι μας έρχεται από την μακρινή Αυστραλία. Αυτό το κουτάκι συνδυάζει μόδα και ομορφιά, περιέχει δηλαδή και καλλυντικά και αξεσουάρ. Έχεις τρεις επιλογές για το κουτάκι σου, την classic επιλογή, την feminine και την trendy επιλογή, κάθε επιλογή συμπεριλαμβάνει διαφορετικά αξεσουάρ αλλά τα καλλυντικά είναι ίδια και στις τρεις επιλογές. Η συνδρομή λειτουργεί με μηνιαία χρέωση της κάρτας σου όπως και στο petitvour αλλά ψάχνοντας στο site, μπορείς να δεις και κάποια προηγούμενα κουτάκια που έχεις τη δυνατότητα να τα αγοράσεις χωρίς να κάνεις συνδρομή. Ενδιαφέρον ακούγεται, αλλά μάλλον δεν θα ασχοληθώ με το Herfashionbox, για πολλούς λόγους. Πρώτον, γιατί αυτή τη στιγμή στην Αυστραλία έχουν καλοκαίρι οπότε και τα προϊόντα του κουτιού θα αφορούν πάντα μια διαφορετική εποχή από αυτή που έχουμε στην Ελλάδα. Δεύτερον, γιατί, ενώ πριν ένα μήνα είχε free international shipping οπότε και τα 39,95 Αustralian dollars της συνδρομής μου φαίνονταν εντάξει, τώρα είδα ότι έχει βάλει μεταφορικά. Τέλος, έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια για το support της εταιρείας. Δεν χάνετε βέβαια τίποτα να ρίξετε μια ματιά στο site γιατί μπορεί να δείτε κάτι που να σας αρέσει.
Αν κάποια κοπέλα, έχει δοκιμάσει το κουτάκι από το Herfashionbox ας μου πει τη γνώμη της.

Εδώ θα κλείσω το post. Στο επόμενο που έρχεται σύντομα, τα υπόλοιπα  international κουτιά.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα κουτάκια;




2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post και ενημερωτικό!! Έχουμε εθιστεί οι περισσότερες σε αυτά τα μαγικά κουτάκια!! Μόλις παρέλαβα το glowbox και περιμένω 2 memeboxes!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, το Μemebox είναι το καλύτερο από όλα! Είναι πραγματικός εθισμός! Φιλιά!!!

      Διαγραφή