Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

International Beauty Boxes - part 2

Είναι ένα συννεφιασμένο πρωινό, παρόλα αυτά η διάθεση είναι ανεβασμένη! Η λέξη και μόνο, Σάββατο, σου φτιάχνει το κέφι! Σάββατο σημαίνει ξεκούραση, ψώνια, προετοιμασία για τη βραδινή έξοδο με φίλους, ελεύθερος χρόνος για να γράψω στο blog.
Συνεχίζω λοιπόν, το αφιέρωμα που είχα ξεκινήσει για τα ξένα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς που κάνουν αποστολές και στην Ελλάδα. Στο πρώτο μέρος (δείτε εδώ), σας είχα μιλήσει για πέντε κουτάκια και σε αυτό θα σας παρουσιάσω άλλα πέντε.

Πάμε λοιπόν!!!


Lovelula Beauty Box
Lovelula Beauty Box

Lovelula Beautybox
Το beautybox αυτό έρχεται από την Αγγλία και από το online shop Lovelula. Για τους international πελάτες, δυστυχώς η συνδρομή είναι 3μηνιαία, έρχεται στις 52,50 λίρες (γύρω στα 66€, δηλαδή 22€/μήνα) και δωρεάν μεταφορικά. Από τα κουτάκια που θα παρουσιάσω σήμερα είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον και πιστεύω ότι στους επόμενους μήνες, όταν κατέβει λίγο το όριο της κάρτας μου που έχει ανέβει από τα πολλά memeboxes που έχω παραγγείλει, θα του δώσω μια ευκαιρία. Τα προϊόντα του είναι εξαιρετικά, από αγγλικές εταιρείες κυρίως με οργανικά καλλυντικά, cruelty-free και απαλλαγμένα από parabens και sls. Κάποιες από τις εταιρείες που συναντάει κανείς στα κουτάκια είναι ήδη γνωστές σε μας από το Glowbox, όπως Urban Veda, Cowshed, Nourish Skincare, Jane Iredale, Dr. Haushka και πολλές άλλες. Στο site μπορείς να δεις τα προηγούμενα κουτάκια και να πάρεις μια ιδέα.


Vegancuts beauty and snack boxes
Vegancuts beauty and snack boxes

Vegancuts
Το Vegancuts είναι ένα site αφιερωμένο στο lifestyle και στις συνήθειες των αυστηρά χορτοφάγων (vegans). Εκεί βρίσκεις τα πάντα, vegan ρούχα, βιβλία, τρόφιμα αλλά και καλλυντικά και είδη περιποίησης. Εκτός από το online shop στο οποίο βρίσκεις ειδικά σχεδιασμένα beauty boxes με κάποια θεματολογία (δες εδώ), υπάρχει και η μηνιαία συνδρομή για beauty box (δες εδώ) που κοστίζει 19,95$ + 15$ μεταφορικά. Προσοχή, είναι κανονική συνδρομή, δηλαδή κάθε μήνα χρεώνεται η κάρτα σας για το επόμενο κουτάκι. Φυσικά, μπορείτε όποτε θέλετε να διακόψετε την συνδρομή. Ενδιαφέρον ακούγεται, ακόμα όμως δεν είμαι σίγουρη αν θα το επιχειρήσω.


Eco Emi Beauty and Food boxes
Eco Emi Beauty and Food boxes
Eco Emi
Άλλο ένα site στο οποίο βρίσκει κανείς προϊόντα ομορφιάς φιλικά προς το περιβάλλον. Υπάρχουν διάφορες μηνιαίες συνδρομές για boxes και υπάρχουν και κάποια custom boxes, δηλαδή μπορεί κάποιος να φτιάξει μόνος του το κουτάκι του, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλλυντικών. Επίσης, υπάρχουν και κάποια κουτάκια με συγκεκριμένη θεματολογία χωρίς να είναι απαραίτητη η συνδρομή. Ήδη έχω αγοράσει ένα κουτάκι που είναι αποκλειστικά με προϊόντα μακιγιάζ και το περιμένω πως και πως.


Lipfactoryinc Beauty Box
Lipfactory Beauty Box
LipfactoryInc
Και από τα eco-friendly κουτάκια πάμε στα κουτάκια με προϊόντα μακιγιάζ. Αυτά τα φοβάμαι λίγο! Είναι δύσκολο να βρεις ένα κουτάκι με προϊόντα μακιγιάζ που να σου αρέσουν όλα. Τα περισσότερα είναι επικεντρωμένα στα προϊόντα περιποίησης, πολύ απλά γιατί έτσι είναι εύκολο να καλύψεις τις ανάγκες και τις προτιμήσεις περισσότερων καταναλωτών. Το Lipfactoryinc όμως είναι ένα site που προσφέρει ένα beauty box γεμάτο μόνο με προϊόντα μακιγιάζ, κυρίως για τα χείλη αλλά και για τα μάτια και ευτυχώς κάνει αποστολές στην Ελλάδα. Η συνδρομή είναι 32$ μαζί με τα μεταφορικά και, από ό,τι έχω διαβάσει, έχει αρκετά καλές κριτικές από πολλές beauty bloggers.  Επίσης, μπορείς να αγοράσεις κάποιο από τα προηγούμενα κουτάκια χωρίς να χρειαστεί να κάνεις συνδρομή. Έχει κυρίως αμερικάνικες μάρκες, κάποιες από αυτές γνωστές από το Beautytestbox, όπως Mememe και Lasplash.


Lipmonthly Beauty Box
Lipmonthly Beauty Box
Lipmonthly
Με λιγότερα προϊόντα αλλά και μικρότερη συνδρομή μπορεί κανείς να αποκτήσει το κουτί του Lipmonthly το οποίο περιέχει προϊόντα μακιγιάζ, κυρίως για τα χείλη αλλά και για μάτια και νύχια, από μάρκες όπως Revlon, Stila, Pixi και άλλες πολλές. Η μηνιαία συνδρομή είναι 10$ + 5$ μεταφορικά. Δεν είμαι παρόλα αυτά σίγουρη ότι αξίζει, από ό,τι δείχνουν οι κριτικές που έχω διαβάσει.

Αυτά ήταν τα beauty boxes που είδα ότι αποστέλλονται στην Ελλάδα. Υπάρχουν 2-3 ακόμα κουτάκια για τα οποία δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη σχετικά με την αποστολή τους. Όταν έχω περισσότερες πληροφορίες θα κάνω κάποιο καινούργιο post. Αν κάποια από εσάς έχει κάποιο άλλο international box που γνωρίζει, ας το μοιραστεί μαζί μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να χειροκροτήσω την προσπάθεια των δικών μας, εγχώριων beauty boxes που δεν έχουν και πολλά να ζηλέψουν από τα beauty boxes του εξωτερικού. Αν εξαιρέσεις το Memebox, που δε μπορεί αυτή τη στιγμή να συγκριθεί με κανένα και μας έχει κακομάθει με τα, γεμάτα με full-size προϊόντα, κουτάκια του, τα περισσότερα έχουν μόνο 1-2 full-size προϊόντα και όλα τα υπόλοιπα, δείγματα και travel size προϊόντα. Και δε μιλάω μόνο για αυτά που σας παρουσίασα, αλλά ακόμα και για τα μεγάλα και γνωστά κουτιά όπως birchbox και glossybox. Οπότε, ας μη γκρινιάζουμε τόσο για κάποια δειγματάκια που μπορεί να βρίσκουμε στα δικά μας ελληνικά κουτιά, γιατί αυτό είναι ένα συνηθισμένο παγκόσμιο φαινόμενο. Επίσης, ας μη δυσανασχετούμε για τα προϊόντα των κουτιών που είναι ίδια για όλους, γιατί και αυτό είναι ένας κανόνας που τα περισσότερα beauty boxes ακολουθούν.

Αυτά από μένα. Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου