Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Unboxing Cherrybox Spring 2020

Γεια σας, γεια σας! "Η Άνοιξη ήρθε και φέρνει εκπλήξεις", γράφει στην ένθετη κάρτα του Spring Cherrybox. Την έκπληξη που μας επιφύλαξε αυτή η άνοιξη με την έξαρση του κορωνοϊού όμως, ούτε σε σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας δε θα μπορούσε να συναντήσει κανείς.

Cherrybox Spring 2020
Cherrybox Spring 2020

Σε καραντίνα όλοι μας λοιπόν και είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα να υποδέχεσαι την Άνοιξη (μιας και επίσημα πλέον σήμερα έχουμε Άνοιξη), χωρίς να μπορείς να την απολαύσεις όπως εσύ θέλεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι όνειρα και σχέδια για το μέλλον για να νιώσεις κάπως καλύτερα. Εγώ προς το παρόν χαζεύω το περιεχόμενο του Spring Cherrybox και ετοιμάζομαι για το καλοκαίρι που έρχεται δοκιμάζοντας το self tan προϊόν και τις σκιές λάμψης που βρήκα στο κουτί μου. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερα τα προϊόντα του ανοιξιάτικου Cherrybox.

Cherrybox Spring 2020
Cherrybox Spring 2020

Από τη μακρινή Αυστραλία μόλις έφτασε η εταιρεία B.Tan και έρχεται να δώσει χρυσαφένιο χρώμα και απίστευτη απαλότητα στο δέρμα μας. Με μοναδικό άρωμα, μια vegan friendly και paraben free ενυδατική κρέμα σώματος, θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια. Βαθμιαία θα δούμε το δέρμα μας να αποκτά μια υπόνοια μαυρίσματος και έτσι θα είμαστε έτοιμες να συναντήσουμε την παραλία (αααχχχ!!!)

B.Tan - Everyday Glow Lotion
B.Tan - Everyday Glow Lotion

Από την αγαπημένη του Cherrybox, καθώς την έχουμε συναντήσει σε πολλά κουτάκια, Bellapierre Cosmetics, το δεύτερο προϊόν είναι μια παλέτα με highlighters που ταιριάζουν σε κάθε χρωματικό τόνο επιδερμίδας. Από σαμπανιζέ μέχρι βαθύ μπρονζέ, σίγουρα κάποια από τις 5 αποχρώσεις θα ταιριάξει στο δικό σας τόνο για να χρησιμοποιηθεί ως highlighter, ενώ όλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα και σαν σκιές στα μάτια. 

Bellapierre Cosmetics - Heatwave Highlighting Palette
Bellapierre Cosmetics - Heatwave Highlighting Palette

Και φτάσαμε στο πιο ενδιαφέρον προϊόν του κουτιού που θα λατρέψεις σίγουρα τώρα που έχεις χρόνο για pampering αφού περνάς περισσότερες ώρες στο σπίτι. Πρόκειται για μια μοναδική θεραπεία εντατικής περιποίησης μαλλιών από την γνωστή μας πλέον κορεάτικη Oh K!, μια μάσκα που αποτελείται από δυο μέρη. Το ένα μέρος είναι η κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης με φρούτα και λάδι καρύδας, ενισχυμένη με 11 αμινοξέα και το άλλο είναι ένα σκουφάκι το οποίο είναι και αυτό εμποτισμένο με τα ίδια έλαια (έλαιο ιαπωνικής καμέλιας, έλαιο καρύδας και ακτινίδιο) για ενισχυμένο αποτέλεσμα. Αφού εφαρμόσεις την κρέμα από τη ρίζα ως τις άκρες, φοράς το σκουφάκι και κάνεις μασάζ 2-3 λεπτά για να ενεργοποιηθούν με την τριβή τα έλαια. Χαλαρώνεις για 15-20 λεπτά και μετά ξεβγάζεις με ζεστό νερό. Το αποτέλεσμα μεταξένια και απαλά μαλλιά!

Oh K! - Intensely Hydrating Coconut Oil Hair Mask
Oh K! - Intensely Hydrating Coconut Oil Hair Mask

Από τη Naobay, ένα αφρώδες καθαριστικό προσώπου ιδανικό για καθημερινή χρήση, είναι το επόμενο προϊόν. Περιέχει ginger, λεμόνι, αντιοξειδωτικό πράσινο τσάι και ενυδατική αλόη και αποτελείται από 99,01% συστατικά φυσικής προέλευσης, ο,τι πρέπει για αποτοξίνωση και εξισορρόπηση της επιδερμίδας μας.

Naobay - Detox Foam Cleanser
Naobay - Detox Foam Cleanser

Από την ελληνική εταιρεία Thank You Cosmetics και το brand Charis Well Being Elixirs έρχεται το επόμενο προϊόν και είναι ένας ορός-booster που προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Με ενεργά συστατικά από δυο κινέζικα φυτά (Sigesbeckia Glabrescens και Rabdosia Rubescens) με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και συστατικά που προκύπτουν από τη ζύμωση του βακτηρίου Sinorhizobium melitoti το οποίο έχει αντιγηραντικές και ενυδατικές ιδιότητες, αλλά και τα πιο γνωστά για την ευεργετική τους δράση ελαιόλαδο και αργκανέλαιο, το booster αυτό με μερικές μόνο σταγόνες μεταμορφώνει το δέρμα μας και το πρόσωπο μας γίνεται πιο φρέσκο και πιο λαμπερό.

Charis - Nutrition Booster Face Argan Serum
Charis - Nutrition Booster Face Argan Serum

Το τελευταίο προϊόν έρχεται από την αγαπημένη μας Gerovital και είναι μια κρέμα CC που χαρίζει ομοιόμορφη εμφάνιση, ματ τελείωμα και καλύπτει ατέλειες όπως ερυθρότητα και δυσχρωμίες. Η κρέμα αυτή στην απόχρωση medium δυστυχώς δε θα ταιριάξει στις πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες όπως η δική μου, όμως αργότερα το καλοκαίρι, όταν το δέρμα μου θα έχει σκουρύνει 1-2 τόνους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για το μακιγιάζ.

Gerovital - CC Cream Medium Mattifying
Gerovital - CC Cream Medium Mattifying

Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα του ανοιξιάτικου Cherrybox. Είναι ένα πλούσιο κουτάκι και, αν εξαιρέσεις την κρέμα CC και την ιδιαίτερη απόχρωση της, όλα τα προϊόντα είναι ενδιαφέροντα και πολύ χρήσιμα σε όλους. Η συνολική αξία των προϊόντων του κουτιού είναι 90€, πολύ υψηλότερη από την τιμή του στα 20€ με δωρεάν μεταφορικά.

Το εποχιακό κουτάκι του Cherrybox έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια πολλών και εξαντλείται πολύ γρήγορα για αυτό αν ενδιαφέρεσαι μη το καθυστερείς, τρέξε να το παραγγείλεις εδώ.

1 σχόλιο: