Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

June Glowbox - Happy Birthday!

Πριν από ένα χρόνο εμφανίστηκε το Glowbox και έκανε τη διαφορά στο χώρο των συνδρομητικών κουτιών, μιας μόδας που επιτέλους έφτασε και στην Ελλάδα. Μπήκε πολύ δυναμικά με το πρώτο κουτί να μας έχει ξετρελάνει, τα επόμενα κουτάκια λιγότερο εντυπωσιακά αλλά πάντα με εξαιρετικά προϊόντα από κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών και το τελευταίο κουτάκι, του προηγούμενου μήνα, ένα από τα καλύτερα κουτάκια σε συνεργασία με τη Fresh Line (δες εδώ).

June Glowbox
June Glowbox
Κάθε φορά που μπαίνω στο site του Glowbox εντυπωσιάζομαι από τα καινούργια brands που προστίθενται συνέχεια στη λίστα του online shop του και ακόμα περισσότερο γιατί πολλά από αυτά είναι οργανικά (όπως Neil's Yard, JĀSÖN, Urban Veda) και πολλά δυσεύρετα στην Ελλάδα (επιτέλους θα μου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσω κι εγώ ένα Konjac sponge ή τη μαγεία του Egyptian Magic).

Ο Ιούνιος είναι ο γενέθλιος μήνας του Glowbox και τον γιορτάζει με ένα κουτάκι γεμάτο με προϊόντα από αγαπημένα ελληνικά brands και ένα προϊόν μιας εταιρίας που είναι superstar στο χώρο των καλλυντικών mineral makeup.

June Glowbox product list
June Glowbox product list
Πάμε να δούμε τι είχε το κουτάκι μου:
  • Jane Iredale/Longest lash thickening & lengthening mascara in ice black. Το πιο δυνατό προϊόν του κουτιού είναι αναμφισβήτητα η μάσκαρα της Jane Iredale η οποία, αν και σε mini size, είμαι σίγουρη ότι θα με κάνει να τρέχω να αγοράσω πάλι τη full size συσκευασία. Ακόμα θυμάμαι, πόσο πολύ είχα εντυπωσιαστεί από τη δοκιμή του Just kissed lip and cheek stain που ήταν στο πρώτο κουτάκι του Glowbox.
  • Apivita/Express Beauty μάσκα ενυδάτωσης με αλόη. Μια μάσκα ενυδάτωσης που σίγουρα την χρειαζόμαστε τώρα το καλοκαίρι που το δέρμα, λόγω του ήλιου και της θάλασσας, είναι περισσότερο αφυδατωμένο. Η Apivita είναι από τις πιο γνωστές εταιρείες φυτικών καλλυντικών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και για τα προϊόντα της δεν έχω λόγια, είναι εξαιρετικά.
  • Castalia/Sensial Lait Nettoyant Demaquillant. Ένα γαλάκτωμα καθαρισμού σε ικανοποιητικό μέγεθος (100 ml) που θα μπει σίγουρα στο νεσεσέρ των διακοπών μου. Η Castalia (θυγατρική της Lavipharm) είναι και αυτή μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά των δερμοκαλλυντικών προϊόντων φαρμακείου.
  • Beatific/Extreme Anti-aging Eye Cream. Ο όμιλος Υγεία μπήκε δυναμικά στο χώρο της ιατρικής κοσμετολογίας, εγκαινιάζοντας την εξειδικευμένη καλλυντική σειρά Beatific. Την σειρά την γνώρισα μέσα από το Glowbox, έχοντας ήδη δοκιμάσει την μάσκα προσώπου άμεσης λάμψης και σύσφιξης. Το κουτάκι αυτού του μήνα περιέχει μια αντιγηραντική κρέμα ματιών, σε συσκευασία 5 ml, την οποία θα δοκιμάσω με ευχαρίστηση αλλά θα πρέπει να κάνει πραγματικά θαύματα για να την αγοράσω, αφού η τιμή της είναι απαγορευτική (60 ευρω τα 15 ml).
  • Youth Lab/Daily Sunscreen Gel Cream SPF50 (for normal/oily skin). Άλλη μια φρέσκια πρόταση στον χώρο της ομορφιάς και κυρίως μια αμιγώς ελληνική προσπάθεια είναι τα προϊόντα Youth Lab της εταιρείας Dermacon. Η εταιρεία, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στον τομέα της Ιατρικής-Αισθητικής, έχει δημιουργήσει επιτυχημένες αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους καλλυντικών όπως η Murad, αλλά και με κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων και εξοπλισμού, όπως η Silhouet-Tone, Energist κ.α. Η αντηλιακή προσώπου που είχε το κουτάκι μου, είναι ό,τι πρέπει για το μεικτό δέρμα μου και θα την τιμήσω δεόντως τώρα το καλοκαίρι.

Το Glowbox και αυτόν το μήνα με εντυπωσίασε πάλι με τις επιλογές και τις συνεργασίες του.

Χρόνια Πολλά Glowbox! One year of magnificent glow!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου