Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Summer Cherrybox (at last!!!)

Μαζί με το καλοκαιράκι που ήρθε επιτέλους (δες εδώ), έφτασε πάνω στην ώρα και το εποχιακό Cherrybox!!!

The Seasons:Summer (1896) by Mucha
The Seasons:Summer (1896) by Mucha
Για όσες δεν το γνωρίζουν, το Cherrybox άλλαξε και έγινε πλέον εποχιακό. Κατά τη γνώμη μου, είναι ωραίο που το κουτάκι είναι πλέον στοχευμένο στην τρέχουσα εποχή, τα προϊόντα του είναι με μεγαλύτερη προσοχή επιλεγμένα έτσι ώστε να ταιριάζουν στις περισσότερες κοπέλες και αρκετά από αυτά είναι full size, έτσι δικαιολογούν και την αυξημένη τιμή του.


Summer Cherrybox
Summer Cherrybox

Ας δούμε λοιπόν το περιεχόμενο του καλοκαιρινού Cherrybox:
  • Aden ενυδατικό κραγιόν. Ένα κραγιόν σε απόλυτα φυσικό χρώμα που μπορείς άνετα να το φοράς και στην παραλία. Το χρώμα μου αρέσει πολύ, αν μάλιστα μαυρίσω λίγο θα δείχνει τέλειο.
  • Benecos Enjoy your shower, shower gel. Δεν γνώριζα αυτήν την εταιρεία, χαίρομαι λοιπόν πολύ που θα δοκιμάσω και κάτι καινούργιο. Περισσότερο ακόμα χαίρομαι γιατί τώρα τελευταία έχω αρχίσει να στρέφομαι περισσότερο στα βιολογικά/οργανικά/φυσικά καλλυντικά, αυτά τέλος πάντων που έχουν όσο το δυνατόν λιγότερα βλαβερά συστατικά.
  • Castalia Lait apres Soleil. Απαραίτητο για το καλοκαίρι, μετά την ηλιοθεραπεία. Θα το τιμήσω δεόντως.
  • Kyana Colour Protect. Άλλο ένα προϊόν που είναι χρήσιμο για το καλοκαίρι. Τα μαλλιά μας το έχουν ανάγκη για να προστατευτούν από τον ήλιο και να διατηρήσουν λαμπερό το χρώμα τους.
  • Naturado - Λάδι Monoi. Αγαπώ το λάδι καρύδας και ακόμα περισσότερο το λάδι Monoi de Tahiti, που δημιουργείται με διύληση φρέσκων λουλουδιών Ταϊτινής γαρδένιας σε έλαιο καρύδας (δες εδώ).  To travel size θα είναι τέλειο για τις διακοπές.
  • Dermoxen Intimate Wipes Dayfresh για την ευαίσθητη περιοχή. Πολύ έξυπνη επιλογή, μπράβο Cherrybox!!!
  • Zero - Καραμέλες με 0% ζάχαρη. Μια γλυκιά προσθήκη στο κουτάκι του Cherrybox.
Summer Cherrybox products
Summer Cherrybox products
Το εποχιακό Cherrybox με ενθουσίασε. Χειροκροτώ την ανανέωση του site καθώς επίσης και το γεγονός ότι θα υπάρχουν και special edition κουτάκια. Ήδη το Bridal Edition Cherrybox εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα και δυστυχώς δεν το πρόλαβα.

Εσείς παραγγείλατε το καλοκαιρινό Cherrybox; Προλαβαίνετε (δες εδώ), δεν έχει εξαντληθεί ακόμα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου