Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Masked, I advance!!!

Ο καθαρισμός είναι για μένα η πιο σημαντική προϋπόθεση για να διατηρήσω την επιδερμίδα του προσώπου μου όμορφη και λαμπερή. Πέρα από την καθημερινή χρήση ενός καλού προϊόντος ντεμακιγιάζ, μιας τονωτικής λοσιόν και ενός gel ή αφρού καθαρισμού, μια φορά την εβδομάδα προσπαθώ να χρησιμοποιώ και μια μάσκα καθαρισμού.

Favorite Cleansing masks
My Favorite purifying masks
Ένας βαθύς καθαρισμός βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και είναι απαραίτητος για δέρματα με τάση λιπαρότητας και ακμής. Νιώθεις αμέσως τη διαφορά, το πρόσωπο σου γίνεται τόσο λείο και φωτεινό. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ την masque purifiant της Perlier με άργιλο, την Time To Clear Purifying Mud Mask της Ahava με λάσπη απο τη Νεκρά Θάλασσα (!!!) και την Caladerm mask της Evdermia.
Ειδικά η Caladerm έχει τελευταία γίνει η αγαπημένη μου. Έχοντας διαβάσει κάποιες πολύ καλές κριτικές, την αγόρασα από φαρμακείο. Την απλώνεις στο πρόσωπο το βράδυ και κοιμάσαι με αυτή. Το πρωί την αφαιρείς με ένα βρεγμένο πανάκι και είσαι έτοιμη. Ειδικά οι λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής θα την λατρέψουν. Κάνει θαύματα!!!

Ποιες είναι η δικές σας αγαπημένες μάσκες καθαρισμού;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου