Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

July Glowbox - Yay or Nay???

Ιούλιος!!! Τι επεισοδιακός μήνας ήταν και αυτός, σίγουρα θα τον θυμόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα. Τέτοια ταραχή και τέτοιο άγχος έχω να ζήσω από τότε που έδινα πανελλήνιες. Ο μήνας αυτός ξεκίνησε με πολλά ερωτηματικά και ένα βασικό δίλημμα: NAI ή ΟΧΙ; Ένα δημοψήφισμα, το ζήσαμε και αυτό!!! Έχω όμως πραγματικά κουραστεί να συζητάω όπου σταθώ και όπου βρεθώ την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, οπότε θα προχωρήσω σε ένα πιο ανάλαφρο δίλημμα: Ναι ή όχι στο Glowbox Ιουλίου;


July Glowbox
July Glowbox


Πάμε να δούμε τα περιεχόμενα του Glowbox αυτού του μήνα.


  • I LOVE... Shimmer and Shine Lip Gloss
Ανοίγοντας το κουτάκι μου, μια φραουλένια μυρωδιά πλημμύρισε το χώρο. Δυο προϊόντα από την αγαπημένη μου I LOVE... και τα δυο με λαχταριστό άρωμα φράουλας!!! Το πρώτο, ένα lip gloss σε σωληνάριο με γεύση Strawberries & Milkshake (γιαμ, γιαμ!!!) με αρκετό shimmer, ιδανικό για να εντείνεις τη λάμψη του κραγιόν.


I LOVE... Shimmer and Shine Lip Gloss
I LOVE... Shimmer and Shine Lip Gloss


  •  I LOVE... Nourishing Shower Cream
Σε ιδανική συσκευασία και έτοιμη να μπει στο νεσεσέρ των διακοπών μου, μια κρέμα καθαρισμού σώματος για το ντους, της ίδιας εταιρείας που μας έχει ξετρελάνει με τα χρώματα, τα αρώματα και τις υφές της. Στο δικό μου κουτάκι έτυχε το άρωμα Strawberry Swirl για το οποίο δεν έχω λόγια, τρελαίνομαι να το μυρίζω!!!


I LOVE... Nourishing Shower Cream
I LOVE... Nourishing Shower Cream

  • REN SKINCARE Glycolactic Radiance Renewal Mask
Η μάσκα Glycolactic Radiance Renewal Mask της REN ειναι το προϊόν που με ενθουσίασε περισσότερο σε αυτό το κουτάκι και αυτό γιατί έχω μια αδυναμία στις μάσκες περιποίησης και ιδιαίτερα σε αυτές με φυσικά οξέα φρούτων (δείτε εδώ). Η συγκεκριμένη μάσκα περιέχει 6.5% Γλυκολικό Οξύ (βρίσκεται στο ζαχαροκάλαμο) αλλά και Γαλακτικό (βρίσκεται στο ξινόγαλα), Κιτρικό (βρίσκεται στα εσπεριδοειδή) και Τρυγικό Οξύ (ή αλλιώς ταρταρικό οξύ, υπάρχει στα σταφύλια). Αυτός ο δυνατός συνδυασμός υδροξυοξέων βοηθάει στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και στην λείανση των λεπτών γραμμών, αποσυμφορεί το δέρμα από τα μαύρα στίγματα και καταπολεμά τις δυσχρωμίες. Αποτέλεσμα, πρόσωπο λαμπερό και αναζωογονημένο! Προσοχή με τα υδροξυοξέα αν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη και προτιμήστε να μη βγείτε στον ήλιο μετά την εφαρμογή της μάσκας ή, αν το κάνετε, χρησιμοποιείστε οπωσδήποτε αντηλιακό.


REN SKINCARE Glycolactic Radiance Renewal Mask
REN SKINCARE Glycolactic Radiance Renewal Mask


  • Lipsi Cosmetics Aphrodite Powder
Μια πούδρα από μια νεόφερτη εταιρεία με έδρα το Los Angeles αλλά με έμπνευση από το πανέμορφο ελληνικό νησί των Λειψών. Εκεί, στην προσπάθεια τους να φτάσουν σε μια ερημική και δύσβατη παραλία, δυο ελληνοαμερικανοί φίλοι, ο Χρήστος Νικολάου και ο Σάββας Γεωργίου εντυπωσιάστηκαν από ένα περίεργο και μοναδικό δέντρο το οποίο, φυτρωμένο μέσα στα βράχια, τρεφόταν από το θαλασσινό νερό. Αυτή η ιδιαίτερη παραλία που λέγεται Μονοδένδρι και αυτό το δέντρο αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης αλλά και το logo της εταιρείας Lipsi Cosmetics. Το Glowbox μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μια πούδρα αυτής της εταιρείας για φινίρισμα και απορρόφηση της λιπαρότητας. Μικρή η ποσότητα του δείγματος αλλά ικανή για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.


Lipsi Cosmetics Aphrodite Powder
Lipsi Cosmetics Aphrodite Powder

  • Erre Due Bi-Phase Cleansing Lotion
Από την αγαπημένη ελληνική εταιρεία Erre Due, μια διφασική λοσιόν ντεμακιγιάζ, ιδανική για μάτια, χείλη και βλεφαρίδες. Μαζί και ένα δειγματάκι του γαλακτώματος καθαρισμού από τη νέα ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού της Erre Due. Μπαίνουν και τα δυο κατευθείαν στο νεσεσέρ των διακοπών!


Erre Due Bi-Phase Cleansing Lotion
Erre Due Bi-Phase Cleansing Lotion


  • Sephora Βερνικι Νυχιων Color Hit
Τελευταίο προϊόν στο κουτάκι μου, ένα βερνίκι από τα Sephora σε μια γκρι-μωβ, όχι και τόσο καλοκαιρινή απόχρωση, τουλάχιστον έτσι φαίνεται μέσα στο μπουκαλάκι. Δεν με πειράζει, θα φορεθεί σίγουρα τους φθινοπωρινούς μήνες.


Sephora Color Hit Nail Polish
Sephora Color Hit Nail Polish


Το Glowbox αυτό το μήνα κατάφερε να συλλέξει αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα και η αντιστοιχία αλλά και οι ποσότητες των travel size και full size ήταν ικανοποιητικές. Η μοναδική μου παρατήρηση είναι ότι θα ήθελα να βλέπω περισσότερες νέες εταιρείες στο κουτάκι του Glowbox. Προϊόντα από Erre Due, REN Skincare και I LOVE... έχουμε δει αρκετές φορές στα κουτάκια μας. Το Glowbox, από ο,τι βλέπω, κάθε εβδομάδα εμπλουτίζει το e-shop του με νέες εταιρείες αλλά για κάποιο λόγο δε τις προωθεί μέσα από το κουτάκι της. Θα ήθελα να δω και κάτι από Avalon Organics, Badger, Flash Tatoos για παράδειγμα.

Το κουτάκι του Ιουλίου ήταν βέβαια πολύ καλύτερο από αυτό του προηγούμενου μήνα. Προσωπικά, αν και επιδέχεται βελτίωσης, μου άρεσε αρκετά και για αυτό ψηφίζω ΝΑΙ!!! Εσείς;

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό με τα βερνίκια Essie που τρέχει ακόμα. Καλό Σαββατοκύριακο και να περνάτε όμορφα!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου