Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - An Unexpected Gift

Τι κάνετε αγαπημένες μου; Ελπίζω να δροσίζεστε σε κάποια παραλία γιατί η ζέστη σήμερα είναι αφόρητη. Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα δώρο που παρέλαβα πρόσφατα και με το οποίο ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα. 

Πριν από μερικές εβδομάδες ήμουν τυχερή και κέρδισα στο διαγωνισμό μιας πολυαγαπημένης blogger, της γλυκιάς Στέλλας από το Stars and Stellars με δώρο ένα σετ με δυο αποχρώσεις από τη νέα καλοκαιρινή σειρά Garden Muse της CND. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα και η χαρά μου ήταν φυσικά απερίγραπτη γιατί, όπως πολύ καλά θα έχετε καταλάβει, έχω μια εμμονή με το μανικιούρ και ήθελα εδώ και καιρό να δοκιμάσω κάτι από αυτήν την εταιρεία που τόσο συχνά διάβαζα σε κάποια blogs να παίρνει διθυραμβικές κριτικές.


My gift from Stella and e-CREATIVEGROUP
My gift from Stella and e-CREATIVEGROUP

Ένα πολύ όμορφο μπλε κουτάκι έφτασε στα χέρια μου από την εταιρεία αντιπρόσωπο της CND, την e-CREATIVEGROUP. Το κουτί περιείχε δυο βερνίκια, ένα στην απόχρωση Crushed Rose #188, ένα έντονο ροζ σπασμένο με λίγο λιλά και ένα στην απόχρωση Reflecting Pool #192. Εδώ υποκλίνομαι στην CND γιατί δε θα μπορούσε να βρει πιο κατάλληλο όνομα για αυτό το υπέροχο χρώμα το οποίο μοιάζει τόσο με το μπλε του ουρανού που αντανακλάται στο νερό της πισίνας. Μαζί τους και ένα top coat για να σφραγιστεί το χρώμα και να αποκτήσει λάμψη.


CND Vinylux Garden Muse Collection Set, with Crushed Rose, Reflecting Pool and top coat
CND Vinylux Garden Muse Collection Set, with Crushed Rose #188, Reflecting Pool #192 and top coat

Αυτές τις δυο αποχρώσεις που αποτελούν την επιτομή του καλοκαιριού αποφάσισα να τις δοκιμάσω αυτή τη φορά στα πόδια γιατί σκέφτηκα ότι θα ήταν τέλειες σε συνδυασμό με σανδάλια. Δε θα σας κουράσω με τεχνικές πληροφορίες, έχουν γραφτεί άλλωστε τόσα πολλά για το σύστημα Vinylux Weekly Polish από φίλες bloggers που νομίζω ότι θα σας κουράσω αναφέροντας τα ίδια. Το μόνο που μπορώ να σας παρουσιάσω είναι την πρώτη εντύπωση που σχημάτισα κατά την εφαρμογή των βερνικιών.
Η σύσταση τους λοιπόν, είναι κρεμώδης και οπάκ με αποτέλεσμα να δείχνει αρκετά έντονα το χρώμα ακόμα και με ένα στρώμα. Δυο στρώματα είναι υπεραρκετά, θα πρέπει όμως να τα αφήσει κανείς αρκετή ώρα να στεγνώσουν ώστε να μη "τραβηχτεί" το χρώμα κατά την εφαρμογή του top coat. Το top coat δίνει την extra λάμψη που χρειάζεται το βερνίκι για να δείξει τέλειο. Τη διάρκεια των βερνικιών δεν την έχω τεστάρει γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα στα χέρια αλλά σύντομα θα επανέλθω με review.


CND Vinylux Crushed Rose #188 and Reflecting Pool #192
Wearing CND Vinylux Crushed Rose #188 and Reflecting Pool #192


Wearing CND Vinylux Crushed Rose #188 and Reflecting Pool #192
Wearing CND Vinylux Crushed Rose #188 and Reflecting Pool #192

Αυτά από μένα και από το Just Another Mani(c) Sunday. Την επόμενη Κυριακή λήγει και ο διαγωνισμός με τα βερνίκια από Essie, προλαβαίνετε λοιπόν να πάρετε μέρος (δείτε εδώ). Να περνάτε όμορφα!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου