Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Eco Emi The Cosmetics box - A packet full of goodies

Ήρθε και πάλι το αγαπημένο Σαββατοκύριακο, πιο αγαπημένο αυτή τη φορά γιατί είναι τέλος του μήνα και οι τσέπες μας είναι περισσότερο γεμάτες. Επίσης, είναι το Σαββατοκύριακο που λογικά έχουν πάρει φωτιά οι online αγορές λόγω Black Friday και Cyber Weekend, οι servers των online shops έχουν υπερφορτωθεί από την κίνηση αλλά και πολλά καταστήματα κάνουν εκπτώσεις, οπότε ευκαιρία για βόλτα και ψώνια.

Σήμερα θα μιλήσω για το κουτάκι που μόλις παρέλαβα από Eco Emi. Είχα αναφερθεί στο Eco Emi σε παλιότερο post για τα international beauty boxes (δες εδώ). Σκέφτηκα να δοκιμάσω πρώτα ένα κουτάκι που δεν συμπεριλαμβάνει συνδρομή και έτσι παρήγγειλα το The Cosmetics box. Η τιμή του ήταν μαζί με τα μεταφορικά 32$ (20$ + 12$ μεταφορικά). Η αποστολή του έγινε από ΗΠΑ με first class international USPS με tracking number και μέσα σε 10 μέρες το είχα στα χέρια μου.


The Cosmetics box from Eco Emi
The Cosmetics box from Eco Emi


Αυτό ήταν το κουτάκι που παρέλαβα. Ένα απλό κουτί ταχυδρομείου, με το σήμα του Eco Emi. Δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε η συσκευασία.


Contents of the Eco Emi Cosmetics box
Contents of the Eco Emi Cosmetics box

Τα περιεχόμενα του κουτιού βέβαια ήταν πολλά, κάποια αρκετά μεγάλα δείγματα και κάποια full size. Αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση ήταν ότι δεν υπήρχε κάποιο χαρτί ή αφρολέξ μέσα στο κουτί για προστασία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Ευτυχώς, ήμουν τυχερή και δεν υπήρχε κάποιο σπασμένο ή κατεστραμμένο προϊόν. Επίσης, δεν υπήρχε κάποια κάρτα περιγραφής των περιεχομένων του κουτιού. Αναγκάστηκα να ανατρέξω στο site κάθε εταιρείας για μερικά προϊόντα γιατί δε μπορούσα να καταλάβω τη χρήση τους.

Πάμε να δούμε τα περιεχόμενα του κουτιού. Είναι όλα από εταιρείες που δεν γνώριζα και όλα οργανικά προϊόντα. Πάνω στον τίτλο κάθε προϊόντος μπορείτε να βρείτε το link της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες.

Από την αμερικάνικη εταιρεία Whooty Hoot Creations η οποία πρόσφατα μετονομάστηκε σε Night Owl Cosmetics έλαβα στο κουτάκι μου αυτό το υπέροχο λαδάκι για τις παρανυχίδες μέσα στο οποίο υπάρχουν αποξηραμένα πέταλα από τριαντάφυλλο. Έχω ξετρελαθεί, θα το δοκιμάσω αμέσως!!!


Whooty Hoot Creations Rose Cuticle Oil
Whooty Hoot Creations Rose Cuticle Oil

Μια πούδρα με Ολλανδικό Κακάο που δίνει λάμψη και χρησιμοποιείται κυρίως στο σώμα. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας The All Natural Face είναι προϊόντα mineral και vegan.


The All Natural Face Edible Cocoa ” Love Dust”
The All Natural Face Edible Cocoa ” Love Dust”

Από την ίδια εταιρεία ένα gel eyeliner σε ένα απαλό ανοικτό καφέ χρώμα που πιστεύω ότι θα μου αρέσει αρκετά για ένα φυσικό μακιγιάζ.


The All Natural Face Vegan Gel Eyeliner – Caramel Brownie
The All Natural Face Vegan Gel Eyeliner
The All Natural Face Vegan Gel Eyeliner in Caramel Brownie
Vegan Gel Eyeliner in Caramel Brownie

Τέλος, ένα τρίτο προϊόν από την ίδια εταιρεία, ένα μολύβι που σύμφωνα με το site μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σκιά. Σε μαύρο χρώμα, δε νομίζω ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν σκιά, αλλά σαν μολύβι σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.


The All Natural Face Diva Stix Black Kohl
The All Natural Face Diva Stix Black Kohl
     
Να και μια μορφή καλλυντικού που δεν είχα ξανασυναντήσει. Τι είναι το water based nail polish; Σύμφωνα με την εταιρεία Suncoat (τη βρίσκεις και στο iherb) είναι το βερνίκι που οι χημικοί διαλύτες, όπως το τολουόλιο και η φορμαλδεΰδη, έχουν αντικατασταθεί με νερό. Το water based βερνίκι της Suncoat περιέχει 70% νερό. Έτσι, όταν χρησιμοποιείται, αυτό που εξατμίζεται στην ατμόσφαιρα είναι το νερό και όχι οποιοδήποτε χημικό. Έτσι αυτά τα βερνίκια είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν ξηραίνουν, δεν κιτρινίζουν τα νύχια και είναι άοσμα. Το χρωματάκι που μου έστειλαν είναι, από ότι κατάλαβα από το site γιατί δεν έχει κάποια ένδειξη πάνω στο μπουκαλάκι, το Cotton Candy, ένα όμορφο ροζάκι το οποίο όμως θα φυλάξω για τους καλοκαιρινούς μήνες.


Suncoat water based nail polish
Suncoat water based nail polish

Ένα lip balm από μια εταιρεία που μόνο στο etsy μπόρεσα να βρω. Η εταιρεία αυτή παρασκευάζει  αποκλειστικά lip balms σε διάφορες γεύσεις. Το συγκεκριμένο περιέχει βούτυρο καριτέ, οργανικό κερί μέλισσας, αμυγδαλέλαιο, οργανικό μέλι και άρωμα βανίλια.


PotionWitch Apothecary Honey Bee Lip Balm
PotionWitch Apothecary Honey Bee Lip Balm
PotionWitch Apothecary Honey Bee Lip Balm
PotionWitch Apothecary Honey Bee Lip Balm

Ένα ζευγάρι σκιές από την εταιρεία Lauren Brooke Cosmetiques σε ανοικτή και σκούρα γκρι απόχρωση. Ό,τι πρέπει για ένα smokey μακιγιάζ.


Lauren Brooke Cosmetiques Pressed Eyeshadow Duo Smokey Quarts
Lauren Brooke Cosmetiques Pressed Eyeshadow
Pressed Eyeshadow Duo Smokey Quarts/Twilight

 Ένα κραγιόν σε μια περίεργη μικρή συσκευασία, σε ωραίο απαλό ροζ χρωματάκι.


Purely You Minerals in Dawn
Purely You Minerals in Dawn
Purely You Minerals in Dawn
Purely You Minerals in Dawn, a brick pink color

Από ό,τι διάβασα από το site της εταιρείας, πρόκειται για μια σκιά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει λάμψη στο πάνω βλέφαρο ή στην εσωτερική γωνία του ματιού.


Brija Cosmetics Whitelighter
Brija Cosmetics Whitelighter

Ένα ροζ-κόκκινο λιπ γκλος σε μικρή συσκευασία από την εταιρεία Marie Natie. Δεν μπόρεσα να βρω και πολλές λεπτομέρειες για το προϊόν, ευτυχώς συνοδευόταν από μια μικρή κάρτα.


Marie Natie Marie Yang All Natural Lip Sparkle – Marie Natie Love Struck
Marie Natie Marie Yang All Natural Lip Sparkle – Marie Natie Love Struck

Μια πούδρα από την Gourmet Body Treats για σταθεροποίηση του makeup. Είναι 100% vegan, 100% natural, χωρίς parabens και γλουτένη.


Gourmet Body Treats Raw Finishing Powder
Gourmet Body Treats Raw Finishing Powder

Αυτά ήταν τα προϊόντα του Cosmetics box. Τα περισσότερα μου άρεσαν και θα τα χρησιμοποιήσω σίγουρα. Δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να μπω στη διαδικασία για να κάνω και κανονική συνδρομή στο Eco Emi αλλά η πρώτη μου επαφή με άφησε πολύ ικανοποιημένη.

Πώς σας φάνηκε το cosmetics box από το Eco Emi;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου