Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

November (2014) Lookfantastic box - So luxurious!!!

Επιτέλους ήρθε! Το είχα παραγγείλει την πρώτη του Νοέμβρη, περίμενα, περίμενα και τελικά έφτασε σήμερα. Αυτό είναι ένα αρνητικό με τα international beauty boxes, αργούν πολύ να έρθουν και εσύ εντωμεταξύ έχεις σκάσει από την αγωνία σου...

Lookfantastic logo inside
Lookfantastic beauty box


Το Lookfantastic είναι ένα αγγλικό online shop στο οποίο μπορείς να βρεις τις περισσότερες γνωστές μάρκες καλλυντικών και ειδών περιποίησης, πολλές από τις οποίες είναι δύσκολο να τις βρεις στην Ελλάδα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι έχει δωρεάν μεταφορικά, οπότε μπορεί να σε συμφέρει οικονομικά να παραγγείλεις από εκεί ακόμα και προϊόντα που τα βρίσκεις εδώ στην Ελλάδα. Όμως, οι αποστολές του έχουν φοβερές καθυστερήσεις. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω παραγγείλει τίποτα που να μου έχει έρθει σε λιγότερο από 2 εβδομάδες.

Lookfantastic box unboxed
Unboxing November Lookfantastic box


Τον Σεπτέμβρη λοιπόν το Lookfantastic κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το δικό του κουτάκι ομορφιάς με μια προσεγμένη επιλογή από εξαιρετικά brands, όπως Kerastase, Jurlique, Caudalie. Τον Οκτώβριο, στα ίδια πλαίσια με L'oreal Professionel, Kms, Gatineau. Και ερχόμαστε στο Νοέμβρη!!!


November LFbox contents
November LFbeautybox contents

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τα περιεχόμενα του LF beauty box. Οι τιμές είναι αυτές που ορίζονται από το online shop του lookfantastic.



Eve Lom Cleanser
Eve Lom Cleanser

  • Eve Lom Cleanser (€69,80/ 100 ml). 
Είναι ένα πολυχρηστικό καθαριστικό προσώπου που αφαιρεί εύκολα και το πιο δύσκολο μακιγιάζ ενώ παράλληλα απολεπίζει και τονώνει την επιδερμίδα.To έλαιο από γαρύφαλλο που περιέχει έχει αντισηπτικές ιδιότητες ενώ το έλαιο ευκαλύπτου απομακρύνει τις τοξίνες. Το έλαιο λυκίσκου τονώνει και το αιγυπτιακό χαμομηλέλαιο και το βούτυρο κακάο ενυδατώνουν το δέρμα. Στην κανονική συσκευασία έρχεται και ένα πετσετάκι από μουσελίνα το οποίο συνίσταται να χρησιμοποιείται μαζί με το προϊόν για καλύτερα αποτελέσματα. Εντάξει, με τέτοια τιμή πρέπει να κάνει θαύματα!!! Θα το δοκιμάσω και θα κάνω review. Η συσκευασία των 30 ml είναι αρκετή για να αποκτήσω άποψη, αν και φοβάμαι ότι τόσα έλαια δε θα είναι εύκολα αποδεκτά από την λιπαρή μου επιδερμίδα. 


Glam Glow Youth Mud Face Mask
Glam Glow Youth Mud Face Mask

  • Glam Glow Youth Mud Face Mask (50,78/50 g). 
Άλλο ένα προϊόν που καιρό ήθελα να δοκιμάσω. Υπόσχεται πλήρη ανανέωση και λάμψη της επιδερμίδας μέσα σε 10 λεπτά. Επίσης, εγγυάται ότι, με τη χρήση της, η επιδερμίδα παραμένει φρέσκια και λαμπερή για 3 μέρες! Ουάουυυυ!!! Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό. Με συστατικά όπως πηλό από τις γαλλικές θάλασσες και ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία σίγουρα κάτι καλό πρέπει να κάνει στο δέρμα. Για να δούμε, για να δούμε...


Monu Recovery Balm
Monu Recovery Balm

  • Monu Recovery Balm (€28,57/50 ml). 
Ένα balm της εταιρείας Monu το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις επιδερμίδες για άμεση ανακούφιση των ερεθισμών και φλεγμονών που μπορεί να οφείλονται σε κλιματικούς ή περιβαλλοντικούς παράγοντες. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητα, κουρασμένα δέρματα όπως το δικό μου που με κάθε αλλαγή της θερμοκρασίας ερεθίζεται, δημιουργώντας κοκκινίλες γύρω από τη μύτη. Περιέχει έλαιο απο νυχτολούλουδο, βούτυρο καριτέ και φυτικά φλαβονοειδή και πεπτίδια και δεν περιέχει parabens.


Nuxe Nuxellence Jeunesse
Nuxe Nuxellence Jeunesse

  • Nuxe Nuxellence Jeunesse (Youth and Radiance Revealing Fluid) (61,5/50 ml).
Η εταιρεία Nuxe βασισμένη στη μεγάλη της εξειδίκευση στα βότανα και στα φυτά, ξεχώρισε τα εκχυλίσματα τριών λουλουδιών, την πασιφλώρα, την ανχούσα και την παπαρούνα και απέδειξε τις εξαιρετικές ιδιότητες τους στην επιδιόρθωση του μιτοχονδριακού DNΑ. Επίσης, για να αυξήσει ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα τους, τα συνδύασε με τα καλύτερα της πατενταρισμένα ενεργά συστατικά όπως καλέντουλα, αροκάρια, υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, κόκκους κακάο, φύλλα γαλάγκης και ελιάς τα οποία συμβάλλουν στην καλή εμφάνιση του δέρματος. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον το προϊόν και θα το δοκιμάσω άφοβα γιατί η λεπτόρρευστη υφή του πιστεύω ότι θα ταιριάξει με τις ανάγκες του λιπαρού δέρματος μου.


Hand Chemistry Intense Youth Complex hand cream
Hand Chemistry Intense Youth Complex hand cream

  •  Hand Chemistry Intense Youth Complex hand cream (€24,11/100 ml).
Πάντα χαίρομαι όταν βρίσκω στο κουτάκι μου κρέμες χεριών γιατί είναι ένα προϊόν που δύσκολα μπορεί να αποτύχει στο στόχο του. Αυτή η κρέμα όμως, πέρα από τις ενυδατικές της ιδιότητες, έχει και αντιγηραντικές και υπόσχεται εμφανή αποτελέσματα σε 11(!!!) μέρες. Περιέχει tremella fuciformis, ένα μύκητα σαν λευκό μανιτάρι, που χρησιμοποιείται τώρα τελευταία ευρέως στην κοσμετολογία γιατί προσφέρει 400 φορές μεγαλύτερη ενυδάτωση από το υαλουρονικό οξύ. Επίσης, περιέχει έλαιο από τους καρπούς του δέντρου του Αμαζονίου sacha inchi, γνωστό για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες. Τέλος, ένα ένζυμο από άλγη ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος κατά 11% μέσα σε 12 ώρες.


New Cid Cosmetics Lip and Cheek Tint
New Cid Cosmetics Lip and Cheek Tint in Rose Tint


  • New Cid Cosmetics Lip and Cheek Tint (€17). 
Το Lookfantastic άκουσε τις παρακλήσεις των πελατισσών του και συμπεριέλαβε στο τρίτο κουτάκι του και ένα προϊόν μακιγιάζ. Είναι το μοναδικό που είναι διαφορετικό από κουτί σε κουτί και προσφέρεται σε τρεις αποχρώσεις. Η απόχρωση που έτυχε στο δικό μου κουτί είναι η Rose Tint και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι αυτή που θα μου άρεσε περισσότερο.

Οι εντυπώσεις μου 

Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη από το πρώτο μου κουτάκι από το Lookfantastic. Αν και έχει μόνο ένα full-size προϊόν, τα travel size προϊόντα που περιέχει είναι όλα ένα και ένα και από high-end μάρκες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο σκοπός των beauty boxes δεν είναι να γεμίσουμε το μπάνιο μας με καλλυντικά αλλά να δοκιμάζουμε καινούργια και πολλές φορές δυσεύρετα προϊόντα. Και αυτόν τον σκοπό το Lookfantastic τον ικανοποιεί και με το παραπάνω. Όπως και να έχει πάντως, η συνολική αξία του κουτιού ξεπερνάει τα 70 € οπότε, για τα 20 € που έδωσα, θα το έλεγες και καλή ευκαιρία. Ήδη το κουτάκι του Δεκεμβρίου έχει γίνει sold-out, όμως την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη θα ξανανοίξουν οι συνδρομές.

Πώς σας φάνηκε το κουτάκι μου; 

 

 

2 σχόλια:

  1. Τέλειο το κουτάκι σου!!! Τώρα άμα σου πω ότι το μετάνιωσα που δεν το παράγγειλα...το είχα κατά νου!!! Όλα τα προϊόντα που πέτυχες μου άρεσαν!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι είναι όλα ένα κι ένα! Πρώτη του μηνός ανοίγουν πάλι οι συνδρομές οπότε μπορείς να προλάβεις του Δεκεμβρίου. Φιλιά!!!

      Διαγραφή