Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

A supercalifragilistic November Glowbox!!!

Ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο μηνιαίο ραντεβού με την ομορφιά που μας προσφέρει το Glowbox. Αυτό το μήνα, το κουτάκι περιέχει προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά, για το πρόσωπο και για το σώμα. Μεγάλη ποικιλία λοιπόν, υπέροχα, λαχταριστά αρώματα, φυσικές συνθέσεις, απαλλαγμένες από βλαβερά parabens, sls και mineral oils και απαλές υφές που μας χαρίζουν ενυδάτωση και ευεξία. Τι άλλο να ζητήσει κανείς μέσα στην παγωνιά του Νοέμβρη; Τζάκι, γωνιά και Glowbox!!!


Pages from old elementary school book
Εικόνες από παλιό σχολικό αλφαβητάριο

Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν, πάμε να δούμε τι περιείχε το δικό μου κουτάκι για το μήνα Νοέμβρη. Ευτυχώς, ήμουν τυχερή και δεν μου έτυχε το lip balm της Anatomicals που είδα ότι υπήρχε σε κάποια άλλα κουτάκια γιατί το είχα λάβει σε παλιότερο Glowbox. Και με αυτό πάντως, πιστεύω ότι θα ήμουν ικανοποιημένη γιατί είναι εξαιρετικό προϊόν.

November Glowbox
A chocalicious November Glowbox

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά, τι όμορφα καλούδια είχε το κουτάκι μου.

  • I Love.../Shower cream /4,70€
Για την εταιρεία I love... τα έχουμε ξαναπεί, είναι πλέον γνωστή για τα υπέροχα είδη περιποίησης για το σώμα. Πραγματικά όμως κορίτσια, δεν έχω λόγια για να περιγράψω την απίστευτη μυρωδιά αυτού του αφρόλουτρου που είχε το κουτάκι μου! Μοιάζει τόσο φυσικό το άρωμα του, που μου ξυπνάει έντονα την ανάμνηση των παιδικών μου πρωινών με γάλα και κακάο! Chocalicious!!!
Το αφρόλουτρο αυτό περιέχει σύμπλεγμα βιταμινών και shea butter αλλά το εκχύλισμα κακάο είναι αυτό που το κάνει τόσο μοναδικό. Επίσης, δεν περιέχει parabens. Θα γίνει σίγουρα από τα αγαπημένα μου!!!


I love...shower cream
I love...shower cream

  • Anatomicals / Anti-stress face mask / 3,50€
Άλλο ένα προϊόν με εκχύλισμα κακάο και μυρωδιά λιωμένης σοκολάτας, υπόσχεται να μας ενυδατώσει, να μας χαλαρώσει και να μας στείλει νοητά στο εργοστάσιο σοκολατοποιίας του Willy Wonka! Mochalicious!!! Η σοκολάτα, περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά και μεταλλικά στοιχεία και προσφέρει θρέψη στο δέρμα, για αυτό χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στην κοσμετολογία. Το φακελάκι αρκεί για 2 εφαρμογές.


Anatomicals Anti-stress face mask
Anatomicals Anti-stress face mask
     
  • Urban Veda / Purifying Exfoliating Facial Polish / 15€/125ml
Δυο προϊόντα από την αγγλική εταιρεία Urban Veda με περίμεναν στο κουτάκι μου. Είχα ξανασυναντήσει αυτή τη μάρκα σε προηγούμενο Glowbox, με δείγματα από τη σειρά της Radiance και χάρηκα πολύ που θα έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω προϊόντα από τη σειρά Purifying γιατί ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της λιπαρής επιδερμίδας μου.
Το πρώτο δείγμα είναι ένα scrub που παρέχει απολέπιση με ελαφρόπετρα, έλαιο neem, στυπτικά βότανα και εκχυλίσματα κολλαγόνου. Η ποσότητα είναι αρκετή για πολλές χρήσεις.

  • Urban Veda / Purifying Day Cream / 24€/50ml
Το δεύτερο προϊόν της Urban Veda είναι μια ενυδατική κρέμα πάλι από τη σειρά Purifying. Η κρέμα αυτή περιέχει αποτοξινωτικά βότανα, δυόσμο, έλαια neem και φουντουκιού. Υπόσχεται σύσφιξη των πόρων του δέρματος, έλεγχο του σμήγματος και ανανέωση των κυττάρων. Όλα αυτά ακούγονται ενδιαφέροντα βέβαια, η ποσότητα παρόλα αυτά του δείγματος θα έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερη για να βγάλω πιο ολοκληρωμένο συμπέρασμα για τα αποτελέσματα της κρέμας.


Urban Veda Purifying Exfoliating Facial Polish and Day Cream
Urban Veda Purifying Exfoliating Facial Polish and Day Cream

  • Fresh Line /  Erato Repairing & Moisturizing Hair Wash / 6,10€/75ml, 13,90/150ml
Τελευταίο είναι το σαμπουάν από τη σειρά Erato της Fresh Line για αναδόμηση και ενυδάτωση των κατεστραμμένων και αφυδατωμένων μαλλιών. Είναι ένα προϊόν που ήθελα καιρό να δοκιμάσω, αφού είχα σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις δοκιμάζοντας το conditioner της ίδιας σειράς. Περιέχει πολλά βότανα και φυτικά συστατικά και δεν περιέχει parabens και πετροχημικά. Στη θέση του SLS (Sodium Laureth Sulfate) περιέχει sodium coco-sulfate που θεωρείται πιο μαλακό καθαριστικό άλας και λιγότερο επικίνδυνο.

Μαζί με το κουτάκι, έλαβα και ένα εκπτωτικό κουπόνι από την Fresh Line που θα μου παρέχει 25% έκπτωση στην αγορά οποιουδήποτε συσκευασμένου προϊόντος της Fresh Line. Τρέχω αμέσως να αγοράσω το κεράκι από την σειρά Dione που μου κίνησε το ενδιαφέρον, ειδικά μετά από την super-duper-wow παρουσίαση της Μαρτίνας.

Fresh Line Erato Repairing & Moisturizing Hair Wash
Fresh Line Erato Repairing & Moisturizing Hair Wash

Πως σας φάνηκε το κουτάκι μου; Οι συνδρομές είναι ακόμα ανοικτές, προλαβαίνετε!!!


1 σχόλιο:

  1. Είχαμε ακριβώς τα ίδια!! Το αφρόλουτρο, η μασκούλα και το σαμπουάν της Fresh Line με ξετρέλαναν! Τα Urban Veda μου άρεσαν αρκετά, αν και θα προτιμούσα την μωβ σειρά, η οποία έχει τέλειο άρωμα και ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μου... Ευχαριστώ πολύ για τα τόσο καλά σου λόγια σχετικά με την παρουσίαση της σειράς ΔΙΩΝΗ! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!! Το 25% ήταν σούπερ έκπληξη!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή